Match Frame Studio ( Visit Website )

Видео продуциране София Match Frame Studio Match Frame Studio
Match Frame Studio

Match Frame Studio е творческо сдружение създадено с цел акумулиране на висока производителност на аудиовизуални произведения съчетана с положителни емоции. Предприятието разполага със снимачна техника, сценарна работилница, помещение за видео-монтаж и озвучаване...


Презентация

Match Frame Studio Match Frame Studio Match Frame Studio Match Frame Studio Match Frame Studio

Match Frame Studio

Match Frame Studio

Match Frame Studio е творческо сдружение създадено с цел акумулиране на висока производителност на аудиовизуални произведения съчетана с положителни емоции.

 

Предприятието разполага със снимачна техника, сценарна работилница, помещение за видео-монтаж и озвучаване.

 

Колективът е изграден от високомотивирани специалисти в областта аудиовизията.

 

Екипът предлага професионално отношение и диалог през целия процес на производството.

 

Най-често бизнесът се обръща към нас с желание за изработване на концепция и заснемане на корпоративно видео или рекламен клип.

 

Match Frame Studio

А ето и част от екипа:

Match Frame Studio

Пламен Николов, режисьор и сценарист.

 

Един от създателите на Match Frame Studio. Произходът му идва от древни времена, когато татарите са кръстосвали нашите земи. Азиатските му черти не му пречат да изглежда благородно. За това помагат и екзотичните му очила. Винаги отнесен и замечтан, но когато е необхдимо влиза в час. Но после трудно излиза. Работохолик. Проявява бащински чувства към екипа. Биологически баща на две деца. В критични моменти проявява чувство за хумор, което само той разбира.

 

Всяка видеореклама и корпоративно видео на студиото минава през него. В буквалния смисъл.

 

Понастоящем е и режисьор на ежедневното предаване Денят отблизо с Мария по БНТ1 и пряко отговаря за рубриката Зелената линейка.

 

Match Frame Studio

Георги Маринов. Другият стожер на Match Frame Studio. Той вече ви снима. Той е отговорният ни оператор. Всяка негова любовна връзка приключва в момента, в който влезем в снимачен процес. Което значи до 3 дни. Видеоматериалите, които виждате на сайта ни са минали през неговия обектив, а това е една малка част от дейността му. Той активно участва и в творческите колективи на новото българско кино. Говори перфектно немски, но и българският не му е никак зле.

Match Frame Studio

Това е Николай Фенерски. Сценарист и писател. Пише и публикува от 99 г. Негови текстове са излизали в много печатни и електронни издания. Първата му книга Апокалипсисът е дело лично, сборник с разкази, получава няколко награди и любовта на читателите. Втората му книга, роман в разкази, е Не казвай на майка си. През май 2012 авторът взима участие в Созополските семинари по творческо писане, където спечелва наградата на публиката за разказа си Притча за изгубения баща.

 

Това е един от хората, на които разчитаме когато правим брейнсторминг за да изясним или избистрим някоя идея.

 

Match Frame Studio

Другият е Христо Кабаджов. Това, че козирува не означава, че винаги е на разположение. Тежък характер, работи само кагато има вдъхновение. Иначе има пръст или сериозно е замесен в телевизионните предавания Стани богат, Царете на комедията, Нашенци, Шоуто на Иван и Андрей, Денис и приятели и сериала Женени с деца в България.

 

Когато имаме нужда от сценарий за заснемане на корпоративно видео или видеореклама, разчитаме на тях. С тях работим и по филмови проекти и телевизионни предавания.

 

Match Frame Studio

Другият ни оператор е Момчил Хаджииванов. Има зад гърба си богато портфолио от видеореклами и филми, от което трябва да откроим три игрални филма в Испания.

Match Frame Studio

Това е Бранко Кирилов. Режисьор с много опит в телевизията и киното. В момента е част от режисьорския екип на сериала Седем часа разлика...

 

Няма да ни стигне сайта ако трябва да ви запознаем и с другите членове на екипа... монтажистите, аниматорите, композиторите и сценографите.


А ето отново аудиовизиалните форми и жанровете, в които имаме опит повече от 15 години:

Корпоративно видео. Рекламен клип.

 

Сценарий, организация, заснемане и видеомонтаж на спектакли и концерти.

 

Видеореклама. Музикален клип...

Доверете ни се!

Видео продуциране София

Портрет

Match Frame Studio Match Frame Studio Match Frame Studio
 

Природа

 
Match Frame Studio Match Frame Studio Match Frame Studio
 

Архитектура и интериор

 
Match Frame Studio Match Frame Studio Match Frame Studio
     
Match Frame Studio Match Frame Studio Match Frame Studio

Карта

 

Карта

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:






















Match Frame Studio - София

Match Frame Studio - София

0898 70 22 10 / 0899 82 96 66

Аудио техника

София, Бул. Христо Ботев 12

Match Frame Studio

Match Frame Studio