ЦАЯ 96 - вносител автобои MaxMeyer

  • ЦАЯ 96 - вносител автобои MaxMeyer

    ЦАЯ 96

 

Кои сме ние?

Повече от 20 години ЦАЯ 96 слeдва своята цел да предоставя най-високо технологичните и иновативни процеси в света на авторепаратурата на достъпни цени. Така ЦАЯ 96 се превръща в ексклузивен вносител за България на марката MaxMeyer. Оповавйки се на дългогодишния си опит и силата на световната марка ЦАЯ 96 обръща особено внимание както на процесите така и на мениджмънта в автосервизите на своите партньори.

MAX MEYER

В плодородната 1895 година швейцарският предприемач MAXMEYER® основава в Милано Colorifico Italiano, който ще превърне във фабрика за покрития MaxMeyer. По това време швейцарците, французите, германците и австро-унгарците, живеещи в Милано, са особено активни в индустрията и търговията.

Фабриката е средно голяма с около 50 служителя, базирана в областта на плодотворното промишлено и занаятчийско производство през деветнадесети век. През тези години боите на прах разтворени в ленено масло започват да натрупват своето значение. В рамките на няколко години установените производители на конни карети прехвърлиха своята традиционна занаятчийска изобретателност и усъвършенствани техники в автомобила. Заводът за покрития MaxMeyer участва в това велико приключение. През 1930 г. до 80-те години Макс Майер работи ръка за ръка с италианската автомобилна индустрия. Fiat и Alfa са водещи в света по дизайн на луксозни модели и спортни автомобили. Покритията на MaxMeyer поддържат индустрията, като разработват персонализирани продукти и покрития от отлични емайли до печени емайли, които осигуряват дълготрайност и цвят.

По време на Втората световна война многократните бомбени атентати повредили фабриката, така че производството било прехвърлено на Виа Комасина,действителното място в Милано. Заводът е построен по най-съвременни критерии и е оборудван с нова технологично усъвършенствана техника. Макс Майер е възроден в по-развита форма, превръщайки се в истинска химическа индустрия, разчитаща на високи технологии. Тя завоюва водещо място на италианския пазар, разширявайки се и в международен план.

От средата на петдесетте години MaxMeyer присъства в бързоразвиващите се автомобилна и стомана индустрии със специално произведените си нитроцелулозни бои.

В началото на 80-те години MaxMeyer придобива най-големия си конкурент в Италия, DUCO и дава живот на Max Meyer Duco S.p.A, известен с широката си гама от продукти, отговарящи на изискванията за високо качество и простота на употреба. Годините на изследване и практическо приложение MaxMeyer е натрупал ценно професионално ноу-хау в услуга на своите клиенти.

През миналия век MaxMeyer се превърна в основна международна индустриална фабрика, като се придържа към първоначалната си философия: подобряване на бизнеса за своите клиенти, улеснявайки живота на бояджиите, като доставя лесни за употреба продукти с висока производителност.

За в бъдеще, продуктите на MaxMeyer остават индустриален еталон предлагащи отлични резултати по прост и ефективен начин.

През 1997 г. PPG Industries приключи придобиването на MaxMeyer Duco S.p.A, засилвайки позицията на PPG като водещ европейски доставчик на автомобилни покрития.

ЕКОЛОГИЯ

MAXMEYER® предоставя решения, които улесняват работата на бояджиите и помагат за поддържането на околната среда.

Ние непрекъснато търсим начини за подобряване както на собственото си въздействие върху околната среда, така и на нашите клиенти и доставчици. Ние активно се измерваме с редица ключови показатели за екологични резултати и ги публикуваме всяка година в годишен доклад. Но не само измерваме представянето си, но и активно се стремим да предоставим по-устойчиви продукти на нашите клиенти.

В рефиниша MaxMeyer активно се стреми да подобри устойчивостта на своите клиенти в следните области:

  • Намалени емисии на разтворители
  • Използвайте устойчиви материали
  • Намалено потребление на енергия
  • Намалени отпадъци

Автобои Горубляне

С кратки срокове, натиск и висока сложност, обстановката в сервиза е едно от най-предизвикателните. Знаете, че за да бъдете успешен мениджър трябва да отделите време, за да планирате, да поставите приоритети и след това да прецените колко добре е работил вашият план, но реалността на ежедневния ви бизнес прави това трудно.

Ние от ЦАЯ 96 ви подкрепяме за да постигнете успех чрез иновативни продукти и технологии, дългогодищен опит и партньорство с водещата марка MaxMeyer. Разполагаме с набор от услуги, които ще ви позволят, чрез няколко прости действия, да откриете времето, което ви е необходимо, за да разгледате ключовата информация и да направите положителни промени във вашия бизнес.