Фирми с етикет - МДФ плоскости

Предимството света да знае за Вас! Старт ТУК!
Увеличавата популярността на вашата фирми, най-добрият начин да представите бизнеса и продуктите си, свързване с партньорски мрежи.

Списък на фирмите

ЕСО 06 ЕООД

 

  • Адрес: гр. Пловдив 4000, ул."Кукленско шосе"№23
  • Телефон: 0898 497486
  • E-mail: eso_06@abv.bg
  • Web: www.eso-06.com

 

Акрилни плоскости с размер 2,800 x 1,250 mm, дебелина на покритието - 1 mm, върху основа MDF(обща дебелина - 19 mm). Обратна страна бял мат. 19 цвята в наличност.Полиглос плоскости: дървесен декор Egger 2800x1030x19mm дървесен декор Fleiderer 2650x1030x19mm

 

Още инфо

Мебелна фабрика Дорияна - Ямбол

 

  • Адрес: гр.Ямбол 8600 ул."Бакаджик" 32Мебелна фабрика Дорияна - Ямбол
  • Телефон: 046/669 009; 0898/506 383; 0898/ 506 390
  • www.mebelidoriana.com

 

Фирмата е специaлизирана в производството на висококачествена корпусна мебел с модерен и атрактивен дизайн .Произвежданата продукция - мебели за дома, офиса и хотелско обзавеждане , се позиционира в среден и висок клас, пазарът на който търпи сериозно развитие през първите години от членството на България в Европейския съюз. Мебелна фабрика Доряна има богат опит в цялостното обзавеждане, както на хотели и бизнес центрове, така и на частни домове.

 

Още инфо

ИМконцепт ООД

 

  • Адрес: София, ул. Дунав 14ИМконцепт ООД
  • Телефон: 0898 416 917; 0898 453 981
  • Web: www.imconcept.eu

 

Фирма ИМконцепт предлага изработване на всички видове мебели за цялостно обзавеждане и с разнообразно предназначение, за направата на които се използват фабрични плоскости като ПДЧ, МДФ с различни видове лицев завършек: полиуретанова боя с матов или гланцов финиш или с естествени фурнири.

ИМконцепт предлага изготвяне на индивидуални проекти съобразени с конкретните изисквания на всеки клиент, както и реализиране на предварително направени проекти.MEBEL BG - Мебели по поръчка

 

 

Мебел БГ се доказа на българския мебелен пазар със своя професионализъм, бързина и качество. Дългогодишният ни опит ни научи да слушаме внимателно клиентите си и да се съобразяваме с различни индивидуални предпочитания. Нашите проектанти са готови да се съобразят с пространствените възможности на всяко жилище и да дадат професионално предложение за интериорен или мебелен дизайн.

 

Мебели Виталити - Пловдив

 

 

"Виталити трейд" ЕООД е дружество, профилирано в проектиране, производство и монтаж на корпусна мебел от плоскости или масив. Ние сме гъвкава структура, със съвременно технологично оборудване, ориентирани към индивидуални обекти, офис обзавеждане, малки хотели и заведения, градински решения. Търговската марка "мебели ВИТАЛИТИ" отразява стремежа ни да подобрим Вашия начин на живот, като Ви помогнем в създаването на среда точно според Вашият вкус и разбирания. Среда в която да се чуствате добре, да живеете и работите комфортно. Занимаваме се с мебели от 1998 г, и освен богатия си опит можем да Ви предложим коректно отношение и професионално изпълнение, консултация и индивидуален подход. Производството ни е базирано в гр. Пловдив. Притежаваме собствен транспорт и изпълняваме поръчки в цялата страна.


Връзки

Най-популярни търсения

Категории

Детски мебели

Обзавеждане на детски сати

Интериорен дизайн

Интериорни решения за вашият дом

Кухни и кухненски мебели

Вграждане на кухни, Кухни по поръчка, кухненско обзавеждане

Мебели за баня

Обзавеждане на бании, вани, мивки за бяня

Мебели по поръчка

Изработка на мебели по индивидуален дизайн

Магазини за мебели

Мебелни магазини - София, Пловдив, Варна, Бургас

Мебели за училища

Мебели за училища, чинове, черни дъски

Мебели за градината

Градински мебели

Мебели за спалня

Спални, шкафчета, гардероби

Мека мебел

Дивани, канапета, столове

Мебели от метал

Мебели от метал - маси, столове

Мебелни къщи

Мебелни къщи в София, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора

Офис мебели

Обзавеждане на офиси, бюра

Хотелско обзавеждане

Обзавеждане на хотели, почивни бази

Стелажи

Дървени, алуминиеви стелажи

Тръбна мебел

Мебели от тръбни корпуси

Ратанови мебели

Мебели от ратан

Производство на мебели

Производство и направа на мебели

Връзки