Нови продукти

Работим с висококачествени материали на водещи европейски производители. Влаганите от нас ламинирани плоскости от ПДЧ са на фирмите GLUNZ, GETALIT, AKRITAS, DUROPAL, EGGER, KAINDL, WODEGO ОЩЕ

Нашата мисия

Мебел БГ се доказа на българския мебелен пазар със своя професионализъм, бързина и качество. Дългогодишният ни опит ни научи да слушаме внимателно клиентите си и да се съобразяваме с различни индивидуални предпочитания. Нашите проектанти са готови да се съобразят с пространствените възможности на всяко жилище и да дадат професионално предложение за интериорен или мебелен дизайн.

За да изготвим Вашия индивидуален проект, ни потърсете на 02/856 35 11, 0878 20 86 72, независимо в коя точка на България се намирате. Ще изпратим наш консултант да огледа и вземе размери на мястото. След това ще изработим проект на желаната мебел.

Нашите мебели

Монтажът на мебелите се извършва в срок от опитен и професионално подготвен и оборудван монтажен екип

За нас

Мебелите могат да бъдат изработени от МДФ (мат, гланц или естествен фурнир) или ПДЧ в комбинация с боядисано стъкло, принт върху стъклов алуминиева рамка, висококачествена дамаска и др. Цветовата гама на мебелите включва над 400 цвята (ПДЧ, МДФ, естествени фурнири).

Гаранция за качеството на мебелния обков, който използваме, се дава директно от производителите: GRASS, HEFELE, BLUM, HETTICH и др.

Гаранционният срок на всички мебели е 24 месеца.

size=25
Best mortgage quotes