Мебели библиотеки

Предимството света да знае за Вас! Старт ТУК!
Увеличавата популярността на вашата фирми, най-добрият начин да представите бизнеса и продуктите си, свързване с партньорски мрежи.

Списък на фирмите

Мебелна фабрика Димов

 

 

Мебелна фабрика "Димов" се намира в град Силистра. Производствената база се простира на площ от 6 хил. кв. м., в която работят над 100 души.
През последните години са направени огромни инвестиции с цел да се постигне възможно най-високо ниво на модернизaция. Това влючва цялостно обновяване на застроените помещения както и закупуването на нови и модерни машини за изработка на мебели, (благодарение на които, качеството на изработените продукти придобива нови измерения).

 

MEBEL BG - Мебели по поръчка

 

 

Мебел БГ се доказа на българския мебелен пазар със своя професионализъм, бързина и качество. Дългогодишният ни опит ни научи да слушаме внимателно клиентите си и да се съобразяваме с различни индивидуални предпочитания. Нашите проектанти са готови да се съобразят с пространствените възможности на всяко жилище и да дадат професионално предложение за интериорен или мебелен дизайн.

 

Солвент ЕООД - Мебелни къщи Русе

 

Солвент ЕООД - Русе
  • Адрес: гр. Русе, ул. "Николаевска 58
  • Телефон: 082/ 83 41 86; 0898 461 743
  • office@solvent-bg.com

www.solvent-bg.com

 

СОЛВЕНТ ЕООД има дългогодишен опит в дизайнерското проектиране, разработване и производство на мебели. Всички мебели по поръчка се съобразяват с индивидуалните клиентски изисквания за пространствено и цветово оформление.

Избора на мебели за дома може да се окаже доста обезсърчително занимание. Въпреки, че промяната е за добро, като се има предвид избора на съвременни мебели. Модерните мебели са избор не само на по-младото поколение.


Мебелна фабрика Дорияна - Ямбол

 

  • Адрес: гр.Ямбол 8600 ул."Бакаджик" 32Мебелна фабрика Дорияна - Ямбол
  • Телефон: 046/669 009; 0898/506 383; 0898/ 506 390
  • www.mebelidoriana.com

 

Фирмата е специaлизирана в производството на висококачествена корпусна мебел с модерен и атрактивен дизайн .Произвежданата продукция - мебели за дома, офиса и хотелско обзавеждане , се позиционира в среден и висок клас, пазарът на който търпи сериозно развитие през първите години от членството на България в Европейския съюз. Мебелна фабрика Доряна има богат опит в цялостното обзавеждане, както на хотели и бизнес центрове, така и на частни домове.

 

Мебели магазини Аким Стар ЕООД


  • Адрес: гр. Силистра, ул."Македония 1" /зад бензиостанция OMV/ Аким стар ЕООД
  • Телефон: 0878 963 056
  • www.akimstar.com

 

Фирма Аким Стар ЕООД е дългогодишен официален представител на титаните в мебелното производство: Gold - Apolo, Мебели Явор и мебелна фабрика Димов. Фирмата извършва директен внос на интериорни MDF врати, външни метални врати и мека мебел.

Фирма АКИМ СТАР - гр. Силистра продажба, доставка и внос на мебели за домът и офиса.Голямо разнообразие от продукти и наличности на склад.


Мебели Виталити - Пловдив

 

 

“Виталити трейд” ЕООД е дружество, профилирано в проектиране, производство и монтаж на корпусна мебел от плоскости или масив. Ние сме гъвкава структура, със съвременно технологично оборудване, ориентирани към индивидуални обекти, офис обзавеждане, малки хотели и заведения, градински решения. Търговската марка “мебели ВИТАЛИТИ” отразява стремежа ни да подобрим Вашия начин на живот, като Ви помогнем в създаването на среда точно според Вашият вкус и разбирания. Среда в която да се чуствате добре, да живеете и работите комфортно. Занимаваме се с мебели от 1998 г, и освен богатия си опит можем да Ви предложим коректно отношение и професионално изпълнение, консултация и индивидуален подход. Производството ни е базирано в гр. Пловдив. Притежаваме собствен транспорт и изпълняваме поръчки в цялата страна.


Теа Корект ООД - Варна

 

 

"ТЕА Корект" ООД със седалище и управление гр.Варна основана през 1996г. . Основната дейност на фирмата е предлагането на иновативни модни решения в областа на интериорния дизайн. Фирмата разполага със собствена база и модерно оборудване, както и екип от професионалисти с много богат опит, което e гаранция за високото качество на произведените от нас изделия.


Мебели Краси - качествени мебели

 

 

  • На тези страници ще Ви запознаем с нашата фирма, с нашето производство и с една част от нашите модели мебели! Целта на този сайт е да намерим във Ваше лице нашите нови клиенти и бизнес - партньори, а Вие да намерите в нас, това от което се нуждаете - качествени мебели, добри цени, коректни отношения.


Мебелна Фабрика ДИЕЗ ЕООД

 

 

Качествена изработка на нестандартни и оригинални решения на корпусна мебел за дома/кухни,всекидневни,детски стаи,спални,гардероби,антрета/,офиси,хотели, търговско обзавеждане,изпълнени от Ламинирани плоскости,МДФ фурнир,мат и гланц,Масив,Алуминиеви профили и Цветно стъкло с богата гама цветове,обков и механизни отговарящи на високите изисквания за оформянето на съвършенната мебел.


Категории

Детски мебели

Обзавеждане на детски сати

Интериорен дизайн

Интериорни решения за вашият дом

Кухни и кухненски мебели

Вграждане на кухни, Кухни по поръчка, кухненско обзавеждане

Мебели за баня

Обзавеждане на бании, вани, мивки за бяня

Мебели по поръчка

Изработка на мебели по индивидуален дизайн

Магазини за мебели

Мебелни магазини - София, Пловдив, Варна, Бургас

Мебели за училища

Мебели за училища, чинове, черни дъски

Мебели за градината

Градински мебели

Мебели за спалня

Спални, шкафчета, гардероби

Мека мебел

Дивани, канапета, столове

Мебели от метал

Мебели от метал - маси, столове

Мебелни къщи

Мебелни къщи в София, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора

Офис мебели

Обзавеждане на офиси, бюра

Хотелско обзавеждане

Обзавеждане на хотели, почивни бази

Стелажи

Дървени, алуминиеви стелажи

Тръбна мебел

Мебели от тръбни корпуси

Ратанови мебели

Мебели от ратан

Производство на мебели

Производство и направа на мебели