Меди Лайт Сървис ЕООД

  • Меди Лайт Сървис ЕООД

    Меди Лайт Сървис ЕООД

    Меди Лайт Сървис е фирма основана с идеята за предоставяне на висококачествени медицински артикули и апаратура на българския пазар

 

Меди Лайт Сървис ЕООД

Меди Лайт Сървис е фирма основана с идеята за предоставяне на висококачествени медицински артикули и апаратура на българския пазар.

Фирмата е вносител на медицински компресивни чорапи от водещи в бранша европейски производители – Ofa Bamberg – Германия, Bernina Variform – Италия и официален представител на световно известният лидер в производството на медицинска апаратура Mego Afek, произвеждащ медицински терапевтични компресивни системи за лимфен дренаж, както и естетична апаратура за пресотерапия.

Медицински чорапи

Медицински компресивни чорапи:

  • Процедури
  • Апарати

МЕДИЦИНСКИ КОМПРЕСИВНИ ЧОРАПИ С

ГРАДУИРАНА КОМПРЕСИЯ

ПРЕДИМСТВАТА НА ГРАДУИРАНАТА
КОМПРЕСИЯ- ПРИЯТНО УСЕЩАНЕ ЗА ЛЕКОТА И КОМФОРТ, РЕАЛИЗИРАНО ОТ ДИНАМИЧНОТО ДЕЙСТВИЕ ВЪРХУ КРАЙНИЦИТЕ, СТИМУЛИРАЩО ДЕЛИКАТНО КРЪВООБРЪЩЕНИЕТО

Описание на видовете медицински компресивни чорапи, плътност на матеряла от ,който са изработени и класове компресии.
Медицинските компресивни чорапи се използуват за профилактика и лечение на Хроничната венозна недостатъчност
/ разширени вени / преди и след операции, подържаща терапия след лечение на варикозни рани , за превенция от рецидивиране
на варикозните рани.

Медицинските компресивни чорапи за разделени на 3 основни видове компресии. Компресията се измерва в милиметри живачен стълб.
І . Компресия клас 1 / ССL 1
Първа компресия се разделя на 2 вида:

Първа Профилактична Компресия - ССL 1 – 12 – 15 mm Hg - / 70 DEN / - / 70 Дение- плътност на матеряла /
Използува се за профилактика , при хора с наследственна обремененост за превенция от разширени вени, от хора с рискови професии / шивачи, продавачи, хирурзи, сервитьори..../ , хора които работят дълго време седнали или прави, при хора които пътуват на дълги разстояния и при пациенти с начални капиляри и начална степен на хронична венозна недостатъчност / начални разширени вени/, след склеротераппия.

Първа Терапевтична Компресия - ССL 1 – 18 – 20 mm Hg

  • / 140 DEN / - 140 Дение - плътност на матеряла /

Използува се при начална до средна степен на хрониична венозна недостатъчност. Преди и след склеротерапия и операция.

Първа Профилактична и Първа Терапевтична компресия в някой случеи могат да бъдат взаимно

заменяеми , тъи като разликата в налягането милиметри живачен стълб е само 5 милиметъра.

ІІ. Компресия Клас 2 / CCL 2 - 23- 32 mm Hg
Използува се по ЛЕКАРСКО ПРЕДПИСАНИЕ! при пациенти със средна до тежка степен на хронична венозна недостатъчност.

ІІІ. Компресия Клас 3 / CCL 3- 34- 46 mm Hg

Използува се по ЛЕКАРСКО ПРЕДПИСАНИЕ при
Пациенти с ЛИМФЕДЕМ / НАРУШЕНА ЛИМФОСТАЗА /

ПРОЦЕДУРИ ЗА ЛИМФЕН ДРЕНАЖ С АПАРАТИТЕ ЛИМФА ПРЕС - НАЙ-ДОБРАТА НОВА ТЕХНОЛОГИЯ ВЪВ ФИЗИОТЕРАПИЯТА ПРИ ЛИМФЕДЕМ

Лимфният дренаж е модерен, ефектиивен и безболезнен метод за лечиние и контролиране на периферните оттоци при ЛИМФЕДЕМ, чрез който Ефективно се намалява отточноста на крайниците.

Процедурите се извършват с апарат ЛИМФА ПРЕС при, който се работи с контролирано налягане, което осъществява последователен линфен дренаж по хода на лимфната и кръвоносна система.

Процедурите се извършват на долен и горен крайник, в зависимост от засегнатата област. За информация и извършване на процедури можете да се свържете с нас на тел: 02/846-58-21 МЕДИ ЛАЙТ СЪРВИС

Естетични- Пресотерапия

Пресотерапия - процедурата, която ликвидира целулита

Ефективен метод за подобряване на вашата фигура! Резултатите идват, докато си почивате :)
Пресотерапията е модерен, ефективен и безболезнен метод със силен терапевтичен ефект за лечение на целулит и мастни натрупвания по тялото, за намаляване на обиколките в сантиметри и за изглаждане на портокаловата кожа.

Активира пасивната част на кръвообръщението – вените и лимфните съдове, стимулира дренажа на натрупаните токсини към прочистващите органи.

Резорбира отоците, има освобождаващ и болкоуспокояващ ефект. Препоръчва се при целулит, затлъстяване, при тежест и умора в краката, в резултат на нарушено кръвообръщение и отоци по крайниците.

Осигурява обща релаксация и цялостно възстановяване на организма. За повишаване на ефекта пресотерапията е добре да се комбинира с разтоварващ хранителен режим.

Противопоказания:

Пресотерапиятане е препоръчителна при: кардиологични или бъбречни заболявания, белодробен оток, тромбофлебит, тромбоза, злокачествена лимфедема, травма на крайниците, еризипел – Дерматит, скорощни операции.