Мегатрон Виктори ЕООД

  • Мегатрон Виктори ЕООД

    Мегатрон Виктори ЕООД

    е създадено през 2019г. с цел търговия на едро и дребно ,продажба , разпространетие и популяризиране на еко пелетите като алтернатива на дървата и въглищата

Мегатрон Виктори ЕООД

Мегатрон Виктори ЕООД

Дружеството „Мегатрон Виктори“ ЕООД е създадено през 2019г. с цел търговия на едро и дребно ,продажба , разпространетие и популяризиране на еко пелетите като алтернатива на дървата и въглищата,които представляват сериозен замърсител в днешно време.Пелетите се произвеждат от възобновяеми енергиини източници , калорични са и са изключително удобни за съхранение.Ето защо потреблението на пелети в страната расте прогресивно както се увеличава и тяхното производство на годишна база.Ние се стараем да предлагаме на нашите  клиенти и партньори висококачествени и проверени продукти,от доказани производители с безупречна репутация.

Предлаганите пелети на българския пазар са различават по вид и качество. Нека да разгледаме различията при вида на суровината. Може да срещнете пелети от слънчоглед, люцерна, украински пелети от бреза и липа, пелети от дъб, бук, чам или пелети от смесени в различни пропорции дървесни стърготини. Изключително важно за качеството на пелетите е суровината, от която са произведени. Много клиенти залитат да купуват евтини пелети, без да обръщат внимание на качеството им.

Например пелетите от липа и бреза са с ниска калоричност /около 3500 ккал/кг / изгарянето им е непълно и са със сравнително нисък КПД. На нашия пазара се предлагат и пелети от слама, но пепелта от тази суровина се разтапя при по-ниска температура, което неминуемо поврежда повечето масово употребявани горелки. Пелетите от слънчоглед също в повечето случаи са ниско калорични, имат непълно изгаряне и запушват масово използваните системи за горене на пелети.Ние се стараем да консултираме правилно и навреме нашите клиенти преди да направят своя избор при покупка на определен вид пелети.

Предлаганите от нас пелети са предимно произведени от изцяло иглолистна дървесина,без примеси от кора,прах е без каквито и да е свързващи химични вещества.Това от своя страна гарантира и тяхната висока калоричност при горене.

Продажба на пелети София

Мегатрон Виктори ЕООД

Услуги

Продажба на висококачествени пелети от доказани и проверени производители.Доставка до адрес на клиента със собствен транспорт- камиони с падащ борд.Доставяме в цяла Софийска област ,както и в градовете Перник,Радомир,Самоков,Сапарева баня и Дупница

Фирмата предлага и транспортни услуги / превоз на товари / в цялата страна с камиони 1.5т и 5т. Цени за превоза на товари - по договаряне в зависимост от конкретните случаи. Издават се редовно фактури!!