Онлайн магазин Megz.eu ( Visit Website )

Онлайн магазин Megz.eu

Megz.eu е въплъщение на една мечта и смисъл на два живота. Подготвен и осъщетвен с безмерна любов, този уебсайт е началото на Megz Beauty World empire...

Презентация

Онлайн магазин Megz.eu

Megz.eu е въплъщение на една мечта и смисъл на два живота. Подготвен и осъщетвен с безмерна любов, този уебсайт е началото на Megz Beauty World empire.

 

Свържете се с нас :

  • 0895771446 - справка
  • 0896707535 - връщане и замяна
  • 0898462297 - бизнес клиенти, Произвеждайте с нас, Станете наш дистрибутор

Онлайн магазин Megz.eu

Ние ценим клиентите си. Вие сте на първо мястто за нас, защото във вас се крие причината за съществуването ни. Уверяваме ви, че може да замените или върнете всеки закупен от нас артикул.  

Ако намерите каквото и да е несъответствие в получената от нас пратка, свържете се с нас на megz.eu@abv.bg. Наш оператор ще ви обясни отново всички детайли.


ЗАМЯНА

Доставката се поема от страна на клиента.
Процедура:
Моля, свържете се с нас на 0896707535 и колегите ни ще се радват да организират замяната за вас.
Трябва да занесете пратката до най-близкия офис на Еконт. И да я изпратите до Megz Ltd, клон  ГРАД РАКОВСКИ (област Пловдив), ТЕЛЕФОН - 0896707535 .

 

Това е всичко. 

Когато получим артикула, ние ще изпратим новия артикул за вас.

Моля, опаковайте пратката с оригиналната й кутия с цел предпазването й от замърсяване или повреждане по време на доставката до нас. 

За нас е радост да работим с вас. 

ВРЪЩАНЕ 

Доставката се поема от страна на клиента.


Процедура:
Моля, свържете се с нас на 0896707535 и колегите ни ще се радват да организират замяната за вас.
Трябва да занесете пратката до най-близкия офис на Еконт. И да я изпратите като КУРИЕРСКА ПРАТКА  до Megz Ltd, клон ГРАД РАКОВСКИ (област Пловдив), ТЕЛЕФОН - 0896707535 с опция преглед и наложен платеж стойността на артикула.

Това е всичко.

 

Така еконт ще съберат сумата от нас, когато ни предадат пратката и ще я върнат при вас.

За двете процедури искаме от вас само три неща :

Замяната или рекламацията да се случат в 5 дневен срок от датата на получаване на пратката
Артикула да не е използван, да е чист и без странични миризми (включително пафюм, крем)

Да е придружен  с оригинален етикет.


Всички пратки се отварят преди изплащането на сумите обратно. Веднага щом се уверим, че пратката отговаря на посочените условия, сумата ще бъде изплатена обратно към вас. За съжаление, при неспазване на описаните условия, искането    за рекламация няма да бъде разгледано. 

За съжаление, артикули които са произведени специално за клиента - индивидуални поръчки, допълнително производство на изчерпани артикули или артикули с променен цвят, размер, стилова корекция не подлежат на връщане. Ще получите пълната ни асистенция с допълнителната корекция на тези артикули докато те на станат подходящи за вас, но понеже те се произвеждат или коригират специално за клиентите ни не могат да бъдат върнати.

 

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС; ТРЯБВА ДА ОБРАБОТИМ ПРАТКАТА ВИ ПРЕДИ ДА ПРЕДПРИЕМЕТЕ КАКВИТО И ДА Е ДЕЙСТВИЯ С НЕЯ, В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ НЯМА КАК ДА СМЕ ЗАПОЗНАТИ С КОНКРЕТНИТЕ ВИ ДЕТАИЛИ.

МОЛЯ, СЛЕДВАЙТЕ ТОЧНО ИЗПРАТЕНИТЕ ОТ НАС УКАЗАНИЯ, ЗА ДА МОЖЕ ДА ОСВОБОДИМ ПРАТКАТА ВИ ВЪЗМОЖНО НАЙ-БЪРЗО И ВИЕ ДА ПОЛУЧИТЕ НОВИЯ АРТИКУЛ ИЛИ ЗАПЛАТЕНАТА ОТ ВАС СУМА ОБРАТНО. ДОСЕГА НЕ СМЕ ОТКАЗАЛИ ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА НИТО ЕДИН НАШ КЛИЕНТ. НАШИТЕ АДМИНИСТРАТОРИ ЩЕ СЕ РАДВАТ ДА ВИ АСИСТИРАТ. ПРИ СЛЕДВАНЕ НА ТОЧНИТЕ НИ УКАЗАНИЯ НОРМАЛНИЯ ПРОЦЕС ЗА ЗАМЯНА/ВРЪЩАНЕ ТРАЕ ОКОЛО 2 ДНИ.

НЕ ПРИЕМАМЕ ПРАТКИ ИЗПРАТЕНИ КАТО СТАНДАРТНИ КУРИЕРСКИ УСЛУГИ ЗА НАША СМЕТКА. 

 

Сумата ще бъде възтановена чрез наложен платеж.

Пратки с върната стока, които поради неподходяща опаковка са повредени при транспортирането, ще бъдат върнати на клиента за негова сметка.

Затова, моля, не забравяйте старателно да опаковате и да осигурите целостта на пратката. Връщането и обратко с нашата твърта кутия е достатъчно.

За нас е удоволствие да отговорим на вашите въпроси megz.eu@abv.bg

 

Галерия

     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Онлайн магазин Megz.eu - София

Онлайн магазин Megz.eu - София

0895 771 446

megz.eu
Дамско облекло

София, ул. Мария Луиза 83

megz.eu@abv.bg

Онлайн магазин Megz.eu

Рокля арт.№ MB2

Цена: 7.99лв.