Ферма за гъби - Гъбено Царство

 • Ферма за гъби - Гъбено Царство

  Гъбено Царство

  Ферма за гъби “Гъбено Царство” е малко семейно предприятие с основна дейност -производство и преработка на култивирани гъби Кладница

Ферма за гъби - Гъбено Царство

Ферма за гъби - Гъбено Царство

Ферма за гъби “Гъбено Царство” е малко семейно предприятие с основна дейност - производство и преработка на култивирани гъби Кладница. Други наши дейности са:

 • търговия с почти всички диворастящи гъби (манатарка, челядинка пачи крак, булка и др.), производство на субстрат (компост) за гъби Кладница на едро и дребно.

Производство на пастьоризирани сокове от 100% натурални продукти

Търговия с ядки и производство на тахани.

Хубаво е когато човек познава фермера си. Вече доста хора ни се довериха, но за тези които не ни познават ще се представим наново.

Ние сме братя близнаци, които преди 4 години поставят основите на своята ферма за гъби и до голяма степен се оттеглят от големия град в планинското село Вратца, област Кюстендил. Всичко което предлагаме сме произвели с ръцете си и по напълно натурален начин, с много любов за Вас. Обичаме да се занимаваме с любимите ни неща, за това и списъка с нещата които произвеждаме расте и расте.

Ферма за гъби - Гъбено Царство

ПРЯСНА КЛАДНИЦА – 7лв кг

СУБСТРАТ (КОМПОСТ) ЗА ГЪБИ – Всеки любител на гъбите знае, че кладницата е сред най-вкусните и лечебни гъби. Отгледайте в домашни условия Вашата кладница – лесно, интересно и на добра цена!!! ---------------- ЦЕНА НА ЧУВАЛ 10 кг- 8 ЛВ ПРОМОЦИЯ!!! - ПРИ ПОРЪЧКА НА 4 ЧУВАЛА ПОЛУЧАВАТЕ 1 НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО! Получавате и подробни инструкции за отглеждане.

ЦЕНИ ЗА СУБСТРАТ НА ЕДРО - НА ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ.

КОНСЕРВИРАНИ ГЪБИ:

Маринована кладница 720 мл - 8 лв. Състав: гъби кладница, оцет, сол, захар, бахар, черен пипер, дафинов лист и чесън. Мариновани по класическа рецепта, подходящи за директна консумация като салата, както и за влагане в различни ястия.

Маринована рижинка 720мл - 10 лв. Състав:гъби рижинка, оцет, сол, захар, бахар, черен пипер, дафинов лист и чесън

Маринован микс кладница и рижинка 720 мл - 10 лв. Състав: гъби кладница, гъби рижинка, оцет, сол, захар, бахар, черен пипер, дафинов лист и чесън

СУШЕНИ ГЪБИ :

 • Сушена манатарка - 8 лв за 50 гр.
 • Сушена булка - 8 лв за 50 гр.
 • Сушена челъдинка - 10 лв за 50 гр.


ЯБЪЛКОВ СОК!!! Кюстендил е отдавна познат, като ябълковата градина на България. Сезона беше добър и изкарахме много ябълки, които предадохме на фабрика, която направи от него прекрасен пастьоризиран ябълков сок. Ябълките не са пръскани, торени или каквото и да било неестествено в отглеждането им и овощната ни градина се намира на място далеч от пътища, в полите на Осоговска планина. Цена 7.50 лв / 3 литра

ОРЕХИ!! Отново от нашето село, събирани от екологично чист регион, без пръскане и торове предлагаме орехова ядка. Ядката е бял махагон, половинки и четвъртинки микс.

Цена 8 лв/ 500 гр

ТАХАН ОТ ОРЕХИ!! Уникален и рядък продукт - тахан от орехи, направен с любов от лично наша продукция.

 • Буркан 314 мл/ 10 лв
 • Буркан 720 мл/20 лв

При поръчки за стойност над 20 лв предлагаме безплатна ЛИЧНА доставка за град София. Изпращаме до всяко населено място в България с Еконт.

Галерия