Металстил Зет ЕООД

  • Металстил Зет ЕООД

    Металстил Зет

 

Къщи с метални конструкции

Основната дейност на МЕТАЛСТИЛ ЗЕТ е в сферата на услугите и е насочена към изработване на нестандартни метални изделия по индивидуален проект, обобщена в 5 профила като:

  • декоративни облицовки и конструкции;
  • метални заготовки, елементи и аксесоари;
  • всякакви изделия от метал, реставрация и естетизиране;
  • интериорно и екстериорно оборудване;
  • рекламни елементи от метал

Уникална по рода си, фирма “ МЕТАЛСТИЛ ЗЕТ ” ООД е ориентирана предимно към производство и монтаж на нестандартни метални изделия, декоративни облицовки и конструкции, уникати от метал - изработени по индивидуален проект от черен, цветен и неръждаем метал (инокс).

МЕТАЛСТИЛ ООД декоративни облицовки и конструкции; метални заготовки, елементи и аксесоари; всякакви изделия от метал, реставрация и естетизиране; интериорно и екстериорно оборудване; рекламни елементи от метал . 

Разполага и с мощности за серийно производство на стандартни метални детайли или различни дребни изделия за бита, но е специализирала дейността си предимно в нестандартно производство на метални изделия.

Дейността й може да бъде разглеждана като инженерингова и производствена.

С всеобхватен предмет на дейност - практически изработва всичко от метал.
Всестранният, дългогодишен опит в изработването и монтажа на уникални форми, в съчетание с високият професионализъм , превръщат “МЕТАЛСТИЛ ЗЕТ” ООД в една от най-предпочитаните фирми на VIP-пазара в България.

Водещо начало е коректното отношение и отговорност към работата , към поетите ангажименти и срокове, към клиентите и към бизнеспартньорите.

Винаги с готовност за новото и абстрактното, “МЕТАЛСТИЛ ЗЕТ” ООД отвръща достойно и на най-високостандартните предизвикателства.

МЕТАЛСТИЛ ООД декоративни облицовки и конструкции; метални заготовки, елементи и аксесоари; всякакви изделия от метал, реставрация и естетизиране; интериорно и екстериорно оборудване; рекламни елементи от метал . Възникнала като съдружие на две еднолични фирми – ЕТ “Христо Кондов” и ЕТ “Иво Асенов” през 1996г, където единствени работници са били двамата ентусиасти, днес “МЕТАЛСТИЛ ЗЕТ” ООД има около 20 на брой служители, които успешно изпълняват своята инженерингова и производствена дейност.

Така “МЕТАЛСТИЛ ЗЕТ” ООД се нарежда достойно до своите колеги от бранша като една от най-гъвкавите по отношение на инженерингова дейност, технологични, конструкторски и технически възможности фирма, даваща живот на смели, технологично сложни изделия.

Оригиналните технологични, технически и конструкторски решения и идеи се реализират благодарение на опитността, находчивостта и таланта на създателите на търговската марка “МЕТАЛСТИЛ ЗЕТ” и президенти на фирмата - инж. Христо Кондов и инж. Иво Асенов, възпитаници на Техническия Университет – София.

“Нашият стремеж към естетическо, техническо и изпълнителско съвършенство става реалност. Наша гордост и реклама е отзивът на доволния клиент” – споделят те.
Със своята енергичност, трудолюбие и сръчни ръце, колективът на фирмата Ви поднася достойни произведения на изкуството - уникати с перфектна чистота на изпълнение, елегантност и финес.

Продукти и услуги

ДЕКОРАТИВНИ МЕТАЛНИ ОБЛИЦОВКИ и ефекти на: стени, колони, тавани, камини (…и комини, абсорбатори, въздуховоди), барове, плотове, стълби, подиуми, козирки, витрини, фасади и др.;

СТЪЛБИ, ПАРАПЕТИ и РЪКОХВАТКИ - прави, вити, повити и други с различна неправилна конфигурация, с носеща метална конструкция и стъпала от метал, стъкло, дърво, камък или керамика. Елементи за стълби и парапети;

МЕТАЛСТИЛ ООД декоративни облицовки и конструкции; метални заготовки, елементи и аксесоари; всякакви изделия от метал, реставрация и естетизиране; интериорно и екстериорно оборудване; рекламни елементи от метал . 

ВРАТИ: ДЕКОРАТИВНИ, ЕМБЛЕМАТИЧНИ, БЛИНДИРАНИ, СТЪКЛЕНИ и др.; РОЛЕТНИ И СЕКЦИОННИ врати;

ПРЕГРАДИ: РЕШЕТКИ, ОГРАДИ, СТЪКЛЕНИ СТЕНИ, ДЕКОРАТИВНИ И РЕКЛАМНИ ПАНА, мебели-прегради и др.

ИЗГРАЖДАНЕ НА МЕТАЛНИ ФАСАДИ - носещи и декоративни за обществени места, частни домове и др.

ОБОРУДВАНЕ ( цялостно и частично ) - на МАГАЗИНИ, ОФИСИ, КЛИНИКИ и ЛАБОРАТОРИИ, ХОТЕЛИ, КЛУБОВЕ, РЕСТОРАНТИ, САЛОНИ ЗА КРАСОТА , ЧАСТНИ ДОМОВЕ и т.н.

МЕБЕЛИ и ЕЛЕМЕНТИ ЗА ТЯХ – за домашен интериор/екстериор и за обществени места: кухненски мебели, офис-мебели , мебели за магазини, хотели , ресторанти и клубове, специализирани кабинети, лаборатории и др.

МЕТАЛСТИЛ ООД декоративни облицовки и конструкции; метални заготовки, елементи и аксесоари; всякакви изделия от метал, реставрация и естетизиране; интериорно и екстериорно оборудване; рекламни елементи от метал . МЕТАЛНИ ИЗДЕЛИЯ. АКСЕСОАРИ. РЕСТАВРАЦИЯ и ЕСТЕТИЗИРАНЕ. НЕСТАНДАРТЕН ОБКОВ: щендери и закачалки; лостове и корнизи; стелажи; кутии и сейфове - пощенски кутии, медицински кутии, защитни кутии и др; стойки за TV и тон-колони, шкафове и рафтове за AV техника; лайсни; рамки; аксесоари за камина; вратички за ревизионни отвори; решетки и различни елементи за вграждане и т.н. , както и дребни изделия за бита;

МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ: КОЗИРКИ и ВИТРИНИ. ТЕНТИ и ПЕРГОЛИ. РЕКЛАМНИ ТАБЛА и ТАБЕЛИ. композиции от леки метални конструкции с различно предназначение - за остъкляване на балкони, метални подиуми, басейни и др.;

МЕТАЛООБРАБОТВАЩИ УСЛУГИ и ПРОДАЖБА НА ДРЕБНИ МЕТАЛНИ МАТЕРИАЛИ - рязане и огъване на ламарина и тръби; заваряване и дребни шлосерски услуги; инженеринг; търговия с дребни метални материали;