ДИЗАЙН МЕТАЛ

 • ДИЗАЙН МЕТАЛ

  ДИЗАЙН МЕТАЛ

 

Дизайн метал

ФИРМА"ДИЗАЙН МЕТАЛ" има удоволствието да Ви предложи изработка и монтаж на метални изделия за вашият дом или офис, на ниски цени и кратки срокове за изпълнение.

Изделия от ковано желязо

Използването на ковано желязо в интериорно и екстериорно декориране е било познато още от далечни времена, като и до ден днешен не е изгубило обаятелното си въздействие. Кованото желязо се използва в много широк спектър приложения и продукти, като основен или допълнителен елемент.

Почти всички елементи от градинската декорация също могат изцяло или частично да бъдат изработени от ковано желязо. Кованото желязо дава възможност да голям избор на форми, размери и стилове. Желязото е един от най-използваните метали векове наред.

Желязото по-меко и ковко и лесно за огъване и съединяване и предаване на желаната от майстора форма. Специфичната повърхност на кованото желязо също се дължи на предварителната му обработка.

Оградни пана

Оградните пана се изработват от ковано желязо, според възложения проект.

Използват се техники за устойчивост на продукта при външни атмосферни условия.Металните конструкции сами по себе си са с неограничена гаранция и с гаранция от 10 години против корозиране. Продуктите могат да бъдат произведени изцяло от ръчно ковани детайли по решение и модел на клиента.

Метални врати за мазе

ВХОДНИ ВРАТИ

Метални Входни Врати от два метални листа с дебелина: 1,5 мм.+ изолационна вата + стъклопакет (възможност и за решетка).

 • Нашите входни врати имат изключително надеждна секретна брава със стоманен език.
 • Секретен патрон с три ключа
 • Секретна дръжка от вътре и топка от вън.
 • Механизъм за плавно затваряне на вратата.
 • Ние поставяме на нашите входни врати - електрически насрещник за домофонна система.
 • Носеща конструкция от метални профили и метални листа с изолационна вата.
 • Грундиране и боядисване в цвят по избор от каталог при поръчване на входни врати.
 • Демонтаж на съществуващата врата

Навеси

Навесите обикновено са конструкции предпазващи нас и имуществото ни от директното въздействие на природните стихии или просто за декорация. Въпреки, че в много случаи са "просто" изглеждащи от конструктивна гледна точка, професионализма при изграждането им е задължителен. Все пак те трябва да издържат на ветрове, бури, летния пек и зимния студ или значителни снежни натрупвания за много години експлоатация.

Изработваме също така и навеси с метална конструкция и поликарбонатни плоскости. Идеите ни в тази област са много и винаги има още и още варианти. Доверете се на професионализма ни и ще получите красив, здрав и функционален навес на добра цена, който няма да ви предаде или отлети с първата буря.

Всеки навес е възможно да бъде изработен от нас, по ваш или наш дизайн с необходимите размери.

Охранителни решетъчни врати

Металните врати решетъчен тип се изработват от метални профили кух квадрат с размер15/15/1.5мм или 20/20/2мм . Основната рамка на вратата се изработва от кух квадрат с размер 40/20/2мм, 30/15/2мм според зависи от профилите, които ще се използват за изработването на решетката.

Монтира се касова или секретна брава в защитна метална кутия. Металната каса се изработва от Г-образен профил 40/40/ 3мм, Т - образен профил 40/40/3мм или кух квадрат в зависимост от монтажа.

Изработената метална врата решетъчен тип се боядисва с грунд против корозия и боя в цвят пожелание на клиента.