Соня Апостолова - фитнес инструктор

  • Соня Апостолова - фитнес инструктор

    Соня Апостолова

    Работя с жени до 50+. В общуването с жените целя да ги мотивирам и да им вдъхвам самочувствие и увереност в себе си, защото възрастта не е фактор и никога не е късно да започнеш да се погрижиш за себе си.

 

Соня Апостолова

Аз съм Соня Апостолова и съм професионален фитнес инструктор в град Свиленград. В моята работа не целя само да изваяме атлетично, хармонично и здраво тяло, а акцентирам върху това всяка жена да се запознае с един здравословен, както на физическо, така и на психологическо ниво живот, да го разбере и заобича.

Работя с жени до 50+. В общуването с жените целя да ги мотивирам и да им вдъхвам самочувствие и увереност в себе си, защото възрастта не е фактор и никога не е късно да започнеш да се погрижиш за себе си.

Стартирайте Вашата промяна с мен!

За целта предлагам :

  • Индивидуални хранителни режими
  • Индивидуални тренировки

 

Студио за спорт и красота Alien Place

Заповядайте при нас и се насладете на модерните Power Plate и Tabata тренировки с квалифицирани инструктори! Също така ще изпитате и насладата от класически, антицелулитни и LPG масажи! Релаксът е гарантиран в нашата IR сауна!

JK Fitness Center І Фитнес зали Слатина

гр. София, жк. Слатина, ул. Слатинска, бл 44А

JK Fitness Center І Фитнес зали Слатина

JK Fitness Center І Фитнес зали Слатина разполага с фитнес зала, сауна, солариум, инфраред кабина, масажи и процедури за тялото, протеинов бар. Фитнес залата на

4fitnessbg.com

4fitnessbg.com I Спортни стоки online. Най-големият специализиран онлайн магазин за спортни стоки и аксесоари, фитнес уреди

Соня Апостолова - фитнес инструктор

Автобиография

Соня Апостолова -Табата инструктор

Родена на 01.06.1979 г. в град Свиленград.

Образование: завършила средно в СУ”Д-р Петър Берон”, висше Пловдивски университет “Паисий Хилендарски” бакалавър специалност “Педагогика на обучението по физическо възпитание и спорт” и магистратура” Спорт в училище”, сертифицирана като табата инструктор през 2016 г. от Светлин Спасов инструктора по кондиционни тренировки.

Спрециализира в областта на кондиционните тренировки, фитнес и здравословното хранене.

Работи като преподавател по физическо възпитание в ПГССИ “Христо Ботев”.

Интереси: спорт, психология, изкуства, туризъм.

Владее спортове като табата, колоездене, крос, фитнес, плуване, йога и обича да прекарва свободното си време практикувайки част от тях.

Кондиционен треньор по Табата.

Очаквам ви да започнем промяната заедно!

Соня Апостолова - фитнес инструктор

Доволни клиенти

Ася Тончева

“Каквото и да кажа, няма да е достатъчно да изразя благодарността си към теб...Ти не само ми изготви хранителен режим,  ти промени начина ми на живот, на мислене, научи ме да оценям неща, които не съм забелязвала досега. През тези месеци не се измори да ме подкрепяш и да ми даваш сили в трудни моменти. Благодаря ти, че беше и продължаваш да си до мен. Ти сбъдна една моя голяма мечта! Пожелавам ти да продължаваш да сбъдваш мечти, да си все така харизматична, надъхваща и прекрасна. Ти си пример за всяка жена, борбена и целеустремена, даряваща и получаваща любов. Обичам те!”

Таня Бодурска казва:

"Голям професионалист и човек с голямо Ч. Тя  ме научи, че човешките способности са безгранични и стига да си постоянен и да вярваш в себе си нещата се получават така както искаме. Човекът, който повярва в мен и не ме остави нито за минута. Благодаря ти!Обичам те!

Фитнес инструктор Свиленград