Масажно студио Миления

 • Масажно студио Миления

  Милена СПА

  Човек е истински щастлив, когато е спокоен. Именно това е основната цел на моята работа, да накарам хората да се отпуснат и да се докоснат до съвършенството на личният си комфорт.

 • Масажно студио Миления

  Милена СПА

  Човек е истински щастлив, когато е спокоен. Именно това е основната цел на моята работа, да накарам хората да се отпуснат и да се докоснат до съвършенството на личният си комфорт.

 • Масажно студио Миления

  Милена СПА

  Човек е истински щастлив, когато е спокоен. Именно това е основната цел на моята работа, да накарам хората да се отпуснат и да се докоснат до съвършенството на личният си комфорт.

Масажно студио Миления

Масажно студио Миления

Водена от желанието си да се развивам непрестанно, карайки хората да бъдат истински щастливи създадох и изградих себе си като масажист-терапевт. Постоянно попълвам гамата си със сертификати и научавам нови и уникални по рода си техники и тактики за всякакъв вид масаж и терапия. Уча да бъда най-добрата, да усетя и да се докосна до съвършенството в терапията чрез спа и масажи.

Човек е истински щастлив, когато е спокоен. Именно това е основната цел на моята работа, да накарам хората да се отпуснат и да се докоснат до съвършенството на личният си комфорт. Когато тялото е спокойно, умът може да усети как цялото напрежение изчезва. Да бъдеш наистина добър в това, което правиш е да накараш всеки да се почувства така. Това е моята професия – да прогоня стреса, да неутрализирам проблемите и да постигна желания ефект.

Масажно студио Миления

Цени

Масажи

Класически / Антистрес масаж 60мин – 35 лв

Намалява умората в мускулите и възстановява техния нормален тонус

Рефлексология 30 мин – 25 лв

Според древен Китай ръцете и ходилата представляват умалени отражения на цялото тяло, а масажът върху тях има дълбоко успокояващ и балансиращ ефект върху целия организъм. Подпбрява кръвообръщението, премахва напрежението и осигурява енергиен баланс на организма.

Лимфен дренаж 60 мин – 39лв

Ароматерапия 60 мин – 39лв

SENSE масаж със свещ 60 мин – 45лв

Масаж с мед 30 мин – 30лв
Медотерапията, като масажна процедура представлява оригинална лечебна методика, която се използва с цел да се извлекат ненужните и токсични вещества през кожата на човека.

Масаж с топъл шоколад 60 мин – 45лв

Масаж с горещи камъни 60 мин –45лв, 90мин – 60лв

Тайландски масаж: 60 мин – 50лв, 90 мин – 75лв, 120мин – 90 лв
Представлява пасивни разтягания и нежен натиск върху тялото по енергийните канали. Движенията увеличават гъвкавостта, отпускат напрегнатите мускули и напрежението в ставите. Стимулират се вътрешните органи, балансира се енергийната система на организма.

Рейки (60-90мин) – 50лв, програма от 3 посещения – 120лв
Според определението Рейки е универсална енергия, която се намира навсякъде около нас и е пропита във всичко. Когато получаваме Рейки, енергията стимулира духа и тялото ни в посока Баланс и Хармония.

Възстановителни и лечебни масажи

Специализирани лечебни масажи с медико-клинична насоченост. Прилагат се при конкретни оплаквания и болкови симптоми. Подходящи при проблеми  в опорно-двигателния апарат – мускулни спазми, радикулити, болки на седалищния нерв (ишиас), артрози и др.

Лечебен масаж с мед.крем 30 мин – 25лв, 60 мин- 40лв

Лечебен масаж с черна 100% натурална глина 30 мин – 30лв, 60мин – 45лв

Лечебен масаж с топли билкови торбички (Аюрведа) 60 мин – 45лв

Дълбокотъканен масаж 60 мин – 40лв

BALLY масаж (Балийски масаж) – 60 мин -45лв, 90 мин – 55лв
Дълбок релаксиращ масаж, включващ стречинг. Препоръчва се за снемане на стреса, за релаксиране на мускулатурата и за повдигане на духа.

Масаж ENERGY – 60мин – 55лв, 90 мин – 65лв
Спортен силов възстановителен масаж на цяло тяло. Подходящ за възстановяване след продължително физическо натоварване, включващ елементи от дълбокотъканен масаж, мануална терапия, шиатцу и тайландски масаж. Използват се масажни техники с ръце и крака.

Антицелулитни, отслабващи и Thalasso процедури

Антицелулитен масаж 30 мин – 25лв

Моделиращ масаж за оформяне контура на тялото 30 мин – 25лв

Thalasso терапия – 70мин – 50лв
пилинг с морски соли, маска с водорасли, антицелулитен масаж

Фитнес терапия 75 мин – 55лв
Терапията започва със загряване на тялото в проблемните зони чрез втриване на мезо-моделираща ампула за изгаряне на мазнините, следва 40мин антицелулитен фитнес масаж, 20мин алго маска. Терапията завършва с нанасяне на дълбокохидратиращ крем)

Боди репинг 90мин – 80лв

Пилинг кафе и зелен чай + антицелулитен масаж 60 мин – 45лв

Ампула антицелулитна и отслабваща 1бр – 10лв

Маска (стягаща, антицелулитна, скулптурираща) 30 мин – 25лв

Луксозни СПА терапии и екзотични пилинги за тяло

Пилин + Масаж Портокал (тонизиращо действие)  60 мин – 49лв

Пилинг + Масаж Шоколад (дълбоко хидратиращ) 60 мин – 49лв

Пилинг + Масаж Мед и мляко (детоксикиращ) 60 мин – 49 лв

Пилинг + масаж Ванилия и Кокос (подхранващ) 60 мин – 49лв

Терапия „Кафеен ритуал“ 90 мин – 65лв
с подхранващ и моделиращ ефект

Терапия „Българска роза“ 90мин – 65лв
Терапия за тяло с хидратиращ, противовъзпалителен, тонизиращ и подмладяващ ефект

ВИП терапия за тяло с витамин С 90 мин – 75 лв
Специална ВИП терапия за пълно възстановяване на кожата с анти-ейдж ефект. Кожата остава хидратирана, подхранена, здрава и жизнена, с копринена мекота и сияйна. Включва пилинг с екстракти от портокалови семки, овлажняваща крем маска, релаксиращ масаж)

Лускозна СПА терапия с 24 каратово злато 90 мин – 85лв
Терапия за тяло, която прави кожата гладка, стегната и с блясък. Терапията започва с диамантен пилинг за отстраняване на повърхностния слой мъртви клетки, след това се нанася крем маска със златни частици. Терапията завършва с релаксиращ масаж на цяло тяло със специално олио със 24 каратово злато.

Промоции

Карта