Милки Лукс ЕООД ( Visit Website )

Милки Лукс ЕООД

Фирма Милки Лукс ЕООД - гр.Бяла Черква е създадена през 1996 год. с основен предмет на дейност изкупуване на сурово мляко, преработка и продажба на млечни продукти...

Презентация

Милки Лукс ЕООД

Фирма Милки Лукс ЕООД - гр.Бяла Черква е създадена през 1996 год. с основен предмет на дейност изкупуване на сурово мляко, преработка и продажба на млечни продукти. Млекопреработвателното предприятие в гр.Бяла Черква е построено и пуснато в експлоатация през 1999 год.

 

Дневния капацитет е 50 тона сурово мляко за сирене и 20 тона за кашкавал.

 

Предприятието е построено съгласно съществуващите тогава нормативни уредби и е одобрено за дейност от контролните органи. Съгласно изискванията на директивите на Европейския съюз е направена реконструкция и модернизация на сградния фонд и съоръженията.

 

Млекопреработвателното предприятие е с ветеринарен регистрационен номер BG 0412009 и е в съответствие с изискванията на националното законодателство за млекопреработвателните предприятия и е категоризирано в І-ва категория по отношение производството на бяло саламурено сирене, кашкавал и извара. Изкупуването на млеката се извършва от пет области – В.Търновска, Русенска, Плевенска, Ловешка и Търговишка.

 

В населените места от които се изкупуват млеката има изградени млекосъбирателни пунктове и помещения за съхранение на сурово мляко с необходимото оборудване и отговарящи на изискванията на ДВСК. В предприятието е внедрена и функционира система за самоконтрол / НАССР /, целяща подобряване качеството на изходните суровини, готовата продукция, както и завишаване хигиената в предприятието. В момента Милки Лукс ЕООД е в процес на сертифициране по международния стандарт ISO.

 

Основните производства в млекопреработвателното предприятие са - краве сирене Росица и кашкавал Витоша. Готовите продукти се предлагат за реализация в търговската мрежа на цялата страна.

 

Износ

Милки Лукс ЕООД има обособено външнотърговско звено и осъществява износ на продукция собствено производство – бяло саламурено сирене от краве и овче мляко, кашкавал от краве и овче мляко за ЕС, САЩ, Русия, Бразилия, Арабските страни, и др.

 

Галерия

     
     
     

 

Продукти

Сирене

Кашкавал

Масло

БЯЛО САЛАМУРЕНО СИРЕНЕ ОТ КРАВЕ МЯЛКО

 

Продуктът е произведен по оригинална българска технология. При производството му се използва висококачествено краве мляко, съответващо на европейските изисквания, без консерванти. Спазването на традиционната технология на производство гарантира специфичния вкус и аромат на класическото българско бяло саламурено сирене. То е здравословен продукт, подходящ за ежедневна консумация от всички възрастови групи.

За пица

КРАВЕ МАСЛО ОТ СМЕТАНА

 

Маслото Милки Лукс се добива чрез осметаняването на първокачествено краве мляко. То има силно изразен жълт цвят и неповторим вкус на сметана. Подходящо е както за готвене, така и за директна косумация. Пакетира се в разфасовки както от 200, така и от 10 гр. в метално фолио.

ДЕЛИКАТЕС ОТ КРАВЕ МЯЛКО

Продуктът е произведен по оригинална технология, разработена в Милки Лукс, от напълно обезмаслено краве мляко без консерванти и висококачествена растителна мазнина, с добавка на закваска от специално селекционирани млечнокисели микроорганизми, чрез подсирване с мая за сирене, получил необходимата термична и технологична обработка и прекарал процес на зреене.

   

БЯЛО САЛАМУРЕНО СИРЕНЕ ОТ ОВЧЕ МЯЛКО

 

Продуктът е произведен по оригинална българска технология oт натурално овче мляко без консерванти, с добавка на закваска от специално селекционирани млечнокисели микроорганизми, чрез подсирване с мая за сирене, получил необходимата термична и технологична обработка и прекарал процес на зреене, осолен с чиста кристална морска сол.

   

БЯЛО САЛАМУРЕНО СИРЕНЕ ОТ КРАВЕ И ОВЧЕ МЯЛКО

Продуктът е произведен по оригинална технология, разработена от Милки Лукс в него се слагат 40% натурално овче и 60 % натурално краве мляко без наличие на консерванти, с добавка на закваска от специално селекционирани млечнокисели микроорганизми, чрез подсирване с мая за сирене получил необходимата обработка и прекарал процес на зреене.

   

БЯЛО САЛАМУРЕНО СИРЕНЕ ОТ КОЗЕ МЯЛКО

Произведено в екологично чист район по оригинална българска рецепта от висококачествено пълномаслено сурово мляко без консерванти. За производството му се влагат пет литра сурово мляко и не се влага сухо мляко. Сиренето зрее минимум 45 дни.

   

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Милки Лукс ЕООД - Бяла Черква

Милки Лукс ЕООД - Бяла Черква

0885 911 999 / 061 342 488

N/A

Бяла черква, ул. Бачо Киро 108

Цели

Основните усилия на дружеството са насочени към:

* широкото въвеждане на съвременно технологично оборудване в процеса на изкупуване на суровото мляко изграждане на производствена среда, отговаряща на стандартите на ЕС;
* провеждане на целенасочена маркетингова политика.

Основните конкурентни предимства постигнати от дружеството, пред останалите млекопреработвателни предприятия в страната са свързани с качеството на произвежданата продукция - екологично чиста суровина, технология без използване на мляко на прах, стабилизатори и напълнители, качествени и модерни опаковки на продуктите.

 

Екип

Мениджърският екип се състои от експерти с дългогодишен опит в областта на млекопреработката и реализацията на млечни продукти, както и млади високо мотивирани професионалисти. Вниманието и усилията на екипа са насочени към грижите за задоволяването на потребителските нужди и предпочитания, отговаряне на потребителското търсене и поддържане на постоянно високо качество на продукцията.