Комплекс минерални извори

  • Комплекс минерални извори

    Комплекс минерални извори

 

Комплекс минерални извори

Комплекс Минерални извори се намира в с. Огняново, в непосредствена близост до основния минерален извор Мирото, от групата на Огняновските минерални води. Комплексът включва хотелска част, ресторант, летен бар, 2 къщи за гости, 1 вила и 2 открити басейна с минерална вода. Хотелът разполага с 26 двойни стаи с възможност за допълнително легло и 4 апартамента. Стаите са модерно обзаведени- кабелна телевизия, минибар, локално парно, вани с минерална вода. От големите тераси се разкрива невероятна гледка към басейните и планината.

Ресторантът разполага с 80 места и външна градина със 100 места. Предлага изключително богата кухня- салати, топли и студени предястия, специалитети, десерти. Гостите приятно са изненадани от професионалното обслужване и внимание. За големи групи на място се изготвят специални пакети от менюто.

За да се насладите на приятна гледка, спокойствие, чист и свеж въздух можете да поръчате безалкохолни и алкохолни напитки в летния бар. Големият и детския басейн са съществена част от ползотворната почивка и лечение. На разполажение на гостите са съблекални, душове, шезлонги, чадъри, както и голям коктейл бар до басейна. За семейни, приятелски и бизнес компании под наем се предоставят новопостроените къщи, обзаведени лукс. Атракцията на комплекса е цветната вила с вътрешен и външен басейн с минерална вода. Ако искате да се почувствате в рая- посетете комплекса Минералните извори!

Галерия