Детски център Многознайко

 • Детски център Многознайко

  Детски център Многознайко

  Детски център Многознайко е регистрирана през 2008 год. със седалище гр. София. Основната дейност е подготовка на учениците в занималнята по различни предмети, изучавани в училище. Чрез многостранните си възможности, този център на знанието има за цел да бъде в полза на деца и родители целогодишно.

 • Детски център Многознайко

  Детски център Многознайко

  Детски център Многознайко е регистрирана през 2008 год. със седалище гр. София. Основната дейност е подготовка на учениците в занималнята по различни предмети, изучавани в училище. Чрез многостранните си възможности, този център на знанието има за цел да бъде в полза на деца и родители

 • Детски център Многознайко

  Детски център Многознайко

  Детски център Многознайко е регистрирана през 2008 год. със седалище гр. София. Основната дейност е подготовка на учениците в занималнята по различни предмети, изучавани в училище. Чрез многостранните си възможности, този център на знанието има за цел да бъде в полза на деца и родители

Детски център Многознайко

Детски център Многознайко

Детски център Многознайко е едно от местата, където родителите могат да са спокойни, а децата да се забавляват. Центърът е създаден, за да даде възможност на избор, както на родителите така и на децата. Търсейки къде и как да прекарат приятни мигове с връстници, детският център е мястото, което е подходящо за тази цел. В него ще намерите многообразие от играчки, дейности и забавления за малки и големи.

В забързаното ежедневие, когато всяка минута е ценна, често се налага да си зададем риторичния въпрос Ако сега имаше някой, който да ми помогне ……. било за час, два или за някое трудно домашно? Е , мястото вече е открито – Детски център Многознайко.

Няма да сме многословни, просто елате и се уверете сами. Детският център е изграден, за да бъде в полза целогодишно. Ето защо в него ще откриете както занималня за ученици от 1 до 4 клас, така и почасови грижи за деца от 3 до 13-годишна възраст. В центъра работят високо квалифицирани преподаватели с педагогическа правоспособност.

През летните месеци заниманията са насочени към програмирани дейности, както за отмора и почивка така също и за подържане на нивото от изминалата учебна година. По време на учебната година заниманията са съобразени с индивидуалната заетост и потребности на учениците.

Детски център Многознайко

Защо многознайко ?

Приятна работна среда

При нас ще Ви посрещнат висококвалифицирани педагози, психолог и логопед, които с много професионализъм, отговорност и любов ще помогнат за интелектуалното и емоционалното израстване на Вашето дете и ще превърнат посещението му при нас в истинско удоволствие.Ние се стремим да създадем и поддържаме приятелска и непринудена атмосфера, постоянен диалог с Вас и възможност за обратна връзка за Вашето дете , която смятаме, че е изключително важна за всеко един родител.Уютните, светли и просторни учебни зали,оборудвани с разнообразен дидактически материал предразполагат децата да се чувстват спокойни и уверени при изпълнение на учебните си задължения. Залите ни за игра и отдих са с интересен и уникален дизайн и разполагат с много играчки и игри подходящи за съответната възраст, телевизор с DVD и компютри.Те допринасят за пълноценната почивка,много позитивни емоции и развите на творческия потенциал на учениците.

Качествена подготовка на учебния материал

През учебната година ние предлагаме системна подготовка по учебната програма и помощ при изпълнение на домашните работи на учениците в малки групи, използваме индивидуален подход към всяко дете , като нашата цел е преодоляване на трудностите, с които се сблъскват учениците и насърчаване на силните им страни.С много тарпение и професионализъм работим и за интеграцията, и развитието на децата със специални образователни потребности.Според желанията, интересите и нуждите на учениците може да се посещават и допълнителни индивидуални уроци или курсове в малки групи (до 5 деца) по всички учебни предмети и езици.

Ползотворно и забавно ангажиране на свободното време и ваканциите

През свободното време учениците имат възможност да посещават разнообразните курсове, които предлагаме и да развиват интересите и заложбите си: курс по изобразителни и приложни изкуства, курс по пеене и свирене на музикален инструмент, курс по модерни танци, курс по народни танци, , курс по театрално изкуство,кукловодство, балет и карате. През ваканциите организираме посещение на музеи, кино, изложби, културни и исторически паметнци, зоопарка, ботаническата градина, увеселителни центрове за деца и др .Децата очакват с нетърпение пикниците , разходките на открито, забавните игри в парака, спорните и скаутските игри и посещението на открити плувни комплекси.За желаещите през лятото предлагаме лагер на море, а през зимата ски училище.Изключително полезни са беседите, които провеждаме-Безопасност на движение, Здравословно хранене, Паразитни и заразни болести,беседи за всички празници и много други.

Детски център Многознайко

Цени и услуги

Детска занималня : 200 лева

Ученическа занималня :

- първи и втори клас – 130 лева

- трети, четвърти, пети и шести клас – 150 лева

 • През свободното време учениците имат възможност да посещават разнообразните курсове, които предлагаме и да развиват интересите и заложбите си: курс по изобразителни и приложни изкуства, курс по пеене и свирене на музикален инструмент, курс по модерни танци, курс по народни танци, курс по театрално изкуство,кукловодство, балет и карате.
 • През ваканциите организираме посещение на музеи, кино, изложби, културни и исторически паметнци, зоопарка, ботаническата градина, увеселителни центрове за деца и др .Децата очакват с нетърпение  пикниците , разходките на открито, забавните игри в парака, спорните  и скаутските игри и посещението на открити плувни комплекси.
 • За желаещите през лятото предлагаме лагер на море, а през зимата ски училище.Изключително полезни са беседите, които провеждаме-Безопасност на движение, Здравословно хранене, Паразитни и заразни болести,беседи за всички празници и много други. 

Галерия

Карта