Почивна база "Морска синева" ( Visit Website )

Почивна база "Морска синева"

е разположена на уникално природно място съчетаващо едновременно морски и планински климат, с невероятно чист въздух и изключителни природни и архитектурни забележителности. Това я прави много добро място за отдих и здравословна почивка през всички сезони на годината...

Презентация

Почивна база "Морска синева"

База "Морска синева" е разположена на уникално природно място съчетаващо едновременно морски и планински климат, с невероятно чист въздух и изключителни природни и архитектурни забележителности. Това я прави много добро място за отдих и здравословна почивка през всички сезони на годината.

Всяко бунгало има собствен санитарен възел, хладилник и тераса. В една стая има четири легла, които се дават и като тройки. Всички бунгала гледат към полянка с детски кът, което Ви дава възможност докато си почивате на верандата да сте спокойни и за децата си. В базата се предлага и кафе и други напитки.

Тук се сливат в едно три природни "чудеса": море с изключително голям и красив плаж, до който се спускат полите на планина Странджа, известна с огромното си биоразнообразие на животински и растителни видове. Повечето от тях са уникални за региона и са защитени биологични видове, срещайки се само тук!

Тук се намира и устието на река Велека- една от най красивите и чисти реки в България. Всичко това прави възможнво и развитието на ловен и риболовен туризъм.

В региона на гр.Ахтопол е измерена удивителна чистота на въздуха, което спомага за лечението на редица хронични заболявания!

Ахтопол е и много древно селище с много архитектурни и културни забележителности, които правят мястото много интересно и красиво!

Магнитното поле измерено тук е такова че много учени са оставали изумени от неговите превратности и според тяхното експертно мнение това е довело до създаването на всички гореспоминати природни чудеса.

 

Галерия

     
     
     
     

 

Ценова листа

ЗА ДЕЦА ДО 7 ГОД. - 50% ОТСТЪПКА ОТ ЦЕНАТА.

Цени за периода: 01.06 - 30.06. - 6 лв. на легло

Цени за периода : 01.07- 14.07. - 8 лв. на легло

Цени за периода : 15.07 - 25.08 - 11 лв. на легло

Цени за периода : след 25.08 - 7 лв. на легло

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


База Морска синева - гр.Ахтопол

База Морска синева - гр.Ахтопол

0898 463 767 / 0898 463 768

N/A
Почивни бази

гр.Ахтопол