Мултиинжинеринг

Дейност

Мултиинженеринг работи в областта на машиностроенето от 2002 година. Фирмата започва дейността си с конструиране и изработка на транспортни ленти, транспортьори и цели транспортни системи. Постепенно разширява обхвата на производството си, с конструиране и изработване на специализирани машини и детайли. Приоритет е нестандартното оборудване, а основният пазарен сектор – хранително-вкусовата и леката промишленост.

Поддръжка

Мултиинженеринг е добре позната в бранша. Техническата ни база съответства на най-високите съвременни изисквания. Фирмата разполага с всичко необходимо за профилактика, сервиз и ремонт на транспортни системи. Екипите от високо квалифицирани инженери и техници разполагат с всички необходими уреди и инструменти за монтаж, настройка и ремонт на поддържаните от нас съоръжения. Мултиинженеринг гарантира и незабавна намеса при възникнал проблем, благодарение на добре обучените си специалисти, готови да реагират денонощно.

Сервиз

Мултиинженеринг изработва транспортьори с метална транспортна лента. Фирмата предлага сервиз и ремонт за тях. Това направление от дейността си развиваме през последните няколко години. За времето, в което работим в тази област, можем да се похвалим с все по-високо качество на предлаганите услуги и успешно сътрудничество с чуждестранни партньори. Гаранция за това е нарастващият брой доволни клиенти, както в България, така и в чужбина. Сред тях са компании от Румъния, Сърбия, Босна и Херцеговина, Унгария, Турция, Македония, Косово и др

Cray Manor
sportsnews.be
sportsnews.be