Масажно студио MyThai ( Visit Website )

Тайландски масаж Пловдив Масажно студио MyThai Масажно студио MyThai
Масажно студио MyThai

MyThai студио се намира в централната част на гр.Пловдив, на 2 минути пеша от хотел Тримонциум и главната улица. Разположено е на 2 етаж в Маркет Центъра на ул. Капитан Райчо 52.


Презентация

Масажно студио MyThai Масажно студио MyThai Масажно студио MyThai Масажно студио MyThai Масажно студио MyThai

Масажно студио MyThai

Масажно студио MyThai

MyThai студио се намира в централната част на гр.Пловдив, на 2 минути пеша от хотел Тримонциум и главната улица. Разположено е на 2 етаж в Маркет Центъра на ул. Капитан Райчо 52.

 

Отворихме врати на 24 април 2015г. Студиото предлага много приятна и уютна обастановка, която предразполага към пълна релаксация.

 

Ивелина Делева
Тайландски масажи

Специалист по тайландски масаж.

Атанаска Дишкелова
Боуен техника

Специалист по холистична терапия.

 

Очакваме ви с усмивка на лице!

 

Масажно студио MyThai

Тайландския масаж

Тайландският масаж е древно терапевтично изкуство за лечение, оздравяване и преобразяване на тялото. Базира се на една основна философия – безпрепятствено циркулиране на жизнената енергия в човешкото тяло, което води до постигне баланс. Тай масажът от години се използва да облекчава неразположенията на хората, грижейки се за благосъстоянието на духа, ума и тялото. Масажът усилва чувството на цялостност и балансираност.

 

Той е комбинация от акупресура и йога. Често срещано определение за този вид масаж е "йога за мързеливи" или "пасивна йога", което се дължи на вмъкнатите стречинг упражнения ¬ пози за разтягане на бедрата, гръбнака, прасеца и ахилеса. Това е една от положителните и интересни страни на тайландския масаж, която не присъства в стандартните класически западни масажи. Другата посока, в която се разгръща масажа, както вече споменахме, е в отварянето на енергийния поток в човешкото тяло. Работи се върху десетте основни енергийни линии по тялото, наричани още Sen Sib. Резултатът е балансиране на енергийната система на тялото, регулиране и наместване на скелетната структура, както и облекчаване на мускулното и ставното напрежение.

 

Чрез стречинга се увеличава гъвкавостта, а стреса и умората намаляват. Това прави масажът различен от всички останали, защото разтягане в комбинация с натиск върху определени енергийни точки освобождава напълно от мисъл, емоция, душевни тревоги, ежедневни проблеми, напрежение, както и от токсините в ставите, мускулите и сухожилията. След добре направен тайландски масаж всеки човек се чувства много по-¬енергичен, свеж и дори гледа по-ведро и положително на света. Постига се едновременно чист релакс и събуждане на жизнеността. Изненадващо е как се отключват скрити вътрешни сили, за които масажираният дори не е предполагал.. Този прилив на енергия може да се усеща и следващите няколко дни.

 

Масажистът изпълнява масажа не само чрез пръстите си, но използва и други техники с длани, лакти, предлакти и ходила. Извършва се върху матрак или тепих. Това позволява на терапевта да работи с тежестта на тялото си, а не с мускулна сила, което води до по¬дълбок “заземяващ” и релаксиращ ефект върху мускулите и съединителните тъкани. По време на масажа, клиентът е облечен със свободни, леки и удобни дрехи, които да не затрудняват движенията, а единственото голо място по тялото му са ходилата. В момента на среща преди да стартира масажа, масажистът задължително пита своя клиент за неразположения, болести и други противопоказания, при които не се прилага тай масажа.

 

Тайландският масаж се прави от върха на главата до пръстите на краката, преминавайки през всички части на тялото. Продължителността за най¬-оптимално въздействие и повлияване на тялото е между 80 и 110 минути. По време на масажа масажираният не изпитва болка или други неприятни усещания ¬ - целта е не да боли, а да има добър контакт с енергийните точки. Препоръчва се 1¬2 часа след масажа да не се извършват физически усилия и натоварване на тялото. Тайландското изкуство е подходящо за различни типове хора: ¬такива, които се възстановяват след тежки заболявания, при спортисти с травми или в период на активни тренировки, както и за страдащи от свръхчувствителност (постига се хармония с вътрешния аз и закаляване на духа им).

 

Съществуват и много интересни и уникални техники за лечение, които ги няма при другите масажи като например "спиране на кръвта", позната като "врата на вятъра". Тази техника се използва за приток на свежа кръв, богата на кислород, насочена към определени части на тялото (например, ръце, корем, глава), а това води до дълбока релаксация и покой.

 

Боуен техника

Техника Боуен е изцяло нова концепция за възстановяване на тялото. Състои се от нежни движения с палци и пръсти върху мускулите и съединително-тъкани структури, директно върху кожата или леки дрехи. Препоръчва се за всички възрасти от новородени до дълбока старост с остри или хронични проблеми.

 

Прилага се при следните заболявания:

 • автоимунни заболявания, алергии, астма, аномалия в небцето
 • болки в гърба, кръста и таза, гръдния кош; бронхити, безплодие, борсит, болки в ушите и проблеми с темпоромандимуларната става, болезненост в предмишници и китки
 • възпаление на уши, гърло; вдървено-сковано стъпало; варикозни вени; врат-скованост
 • депресия, тъга,гняв, дихателни проблеми-астма
 • гърди-бучки, главоболие, проблеми с глезена, гъбички, глухота, гастрит
 • екземи, елевирална лопатка, емфизем
 • жлъчен мехур-болки, камъни, жлезна треска
 • задържане на течности, зрение-проблеми, замръзнало рамо, зъби и венци
 • имунна система, инконтиненция, ишиаз
 • кашлиза, кожни проблеми, колики и коремни болки, колики при бебетата, крампи, кръв-замърсяване, кръвообръщение
 • лактация, лимфен дренаж, лошо храносмилане, лимбаго
 • менопауза, менструални и предменструални проблеми, мигрена, миниеров синдром
 • надбъбречни жлези, хипофункция, нервност, нощно напикаване - деца, несъотвествие в дължината на краката
 • изкривяване на таза
 • остеропороза, остеохндроза, очни проблеми
 • Парализа на Бел, пикучен тракт, плантарен фасцит, подбедрица - болки, проблеми с простатата, псореазис
 • разстежения в слабините, пукнати ребра
 • световъртеж, сеннна треска, синдром на карпалния тунел, синузит, сколеоза, стерилитет, стрес, сърдечни проблеми
 • тенис лакът, тнзилит, тортиколис, треска
 • инфекция в ушите
 • хемороиди, херния ингвинална пъпна, храносмилателни проблеми
 • челюсти и захапка - проблеми, черен дро
 • щитовидна жлеза
 • язва на стомаха или дванадесетопръстника

 

Масажно студио MyThai

Цялостен масаж

Масажират се всички части на тялото от главата до петите. За 60-минутен масаж се фокусира върху глава, врат, рамене и гръб, но се обработват крака, ръце и корем. Изпълняват се различни видове йога пози за разтягане.

 

Масажът може да бъде приложен за 90 минути и за 120 минути, като се увеличават упражненията съответно за гърба и разтягането.

 

Постига се дълбока релаксация, тонизация и се увеличава положителната енергия.

 

Масаж на ходилата

Масажа стимулира и подобрява функциите на органите в тялото, съотвестващи на точките по ходилата. Спомага и за по-бързото изхвърляне на токсините от организма.

 

Масаж за спортисти

Облекчава мускулното напрежение след тренировка и се препоръчва за активни спортисти. Работи се предимно върху енергийните линии на краката като включва и разтягане.
Продължителността е 45 минути.

 

Вторият вариант е крака + ръце за 60 минути.

 

Частичен масаж

Частичният масаж може да бъде от различни комбинации. Цената е в зависимост от продължителността на масажа.

 

Масаж за бременни

Извършва се в страничен лег, седнало положение и по гръб.

 

Боуен терапия

При нея няма определено времетраене - може да е 20мин, може и 5 мин. При него се активират точки, които стартират процесите на самолечение в организма, а това от своя страна е много индивидуално, както и голяма роля играе какъв е проблема/диагнозата. Цената е фиксирана 30лв на процедура.

 

Карта за отстъки

При закупуване на пакет от 5 посещения получавате 25% отстъпка. Може масажите да са комбинация от различни видове, според желанията на клиента.

 

Масажно студио MyThai

Цени

Масаж на цяло тяло

40 лева

 • 60 минути

Частичен масаж

20 до 40 лева

 • 30 до 60 минути

Масаж за спортисти

30 лева

 • 45 минути

Масаж на ходила

40 лева

 • 60 минути

Масаж за бременни

30 лева

 • 45 минути

Боуен терапия

30 лева

 • Една процедура

Тайландски масаж Пловдив

 

Масажно студио MyThai

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Масажно студио MyThai - Пловдив


Масажно студио MyThai - Пловдив

0988 95 79 87

Салони за масажи

Пловдив, ул.Капитан Райчо №52

Работно време:

Тайландски масаж

 • Понеделник - Петък: 17:00 PM 20:00 PM
 • Събота и Неделя: 10:00 PM 18:00 PM
  (с предварително записване)

Боуен техника

 • Понеделник - Петък: 10:00 AM 17:00 PM
  (с предварително записване)

Масажно студио MyThai