Алу Груп

  • Алу Груп

    Алу Груп

 

Градински навеси и беседки

"АЛУ ГРУП" работи изключително и само с висококачествени материали. Притежаваме редица сертификати - гарант за произхода на материалите ни! Тръбите и аксесоарите, необходими за направата на парапет, са с покритие от 14 микрона лъскава елуксация. Външните атмосферни влияния НЕ оказват никакво негативно влияние на повърхността. Не се получават ръжда, потъмняване и др. Сред основните предимства на алуминия са това, че не ръждясва, не променя цвета си, предлага се в уникални цветове, притежава висока здравина, лесна поддръжка, дълъг живот.

При нас ще получите високо качество, бързо изпълнение на проекта, супер модерна визия и завършен вид на вашата сграда.

Цените на алуминиевите ни парапети са висококонкурентни. Едно от многото ни предимства пред другите фирми на пазара - предлагаме по-ниски цени на парапетите.

Свържете се с нас, ще измерим вашия обект и ще изготвим най-добрата оферта за не повече от 48 часа!

 

Ем Ди Про ООД

Кърджали, ул. Сан Стефано 1, бл. Мургаш, вх. А, България

Ем Ди Про ООД

Алуминиеви парапети Кърджали е фирма занимаваща се с изработка и монтаж на алуминиеви парапети, еталбонд, външни и вътрешни щори. Монтаж на алуминиева и PVC дограма, охранителни ролетки

Ескада трейд ЕООД

Варна, ул. Отец Паисий 26

Ескада трейд ЕООД

Елементи за алуминиеви парапети цени | Поръчките се изпълняват по зададени от клиента размери в най-кратки срокове. За по-големи поръчки предлагаме и допълнителни отстъпки.