Нефертити Силва

  • Нефертити Силва

    Нефертити Силва

 

Магазин за дамска мода Нефертити Силва

Ако държите да бъдете интересни, привлекателни, неустоими и секси тук е моментът да направите правилния избор! Изберете от нашите продукти, с които ще бъдете наистина различни!

НИЕ ДЪРЖИМ нашите клиенти да останат доволни, затова гледаме да предложим дрехи от висококачествени материи и в същото време на ДОСТЪПНИ ЦЕНИ, искаме да заложим на по различните модели и сме избрали такива, с които да бъдете и секси, и стилни. Има голямо разнообразие от всичко. Тепърва ще има още нови модели - ОЧАКВАЙТЕ ГИ!

За да накараме КЛИЕНТА да се чувства СПОКОЕН при пазаруването онлайн, в нашия онлайн магазин има вариант като поръчате дадена дреха и ако тя не ви хареса като я отворите и пробвате, може да я замените с друга избрана от Вас от сайта на същата цена или по-скъпа, като доплатите, като транспорта ще бъде за ваша сметка, това Ви улеснява да не губите време от излишните разходки по обикаляне на магазините!

ИМАМЕ ПРЕКРАСНА НОВИНА за Вас! Ако искате да бъдете оригинални, когато Ваш познат или близък има празник и искате да му подарите нещо оригинално заповядайте в нашия сайт и изберете, а ние ще го изпратим на адреса, на който ни посочите красиво опакован подаръка! Защо да не бъдете по-различни в поднасянето на подаръка?! 

Другата ПРЕКРАСНА НОВИНА е, че при поръчка над 100 лв СПЕСТЯВАТЕ от транспорт, защото той ще е за НАША СМЕТКА, колко ХУБАВО звучи, ами ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ, не губете време! 


Фирмата ни е регистрирана в "Комисия за защита на личните данни" 

Абитуриентски рокли Варна