НЕКТАР НАТУРА

  • НЕКТАР НАТУРА

    НЕКТАР НАТУРА

    произвежда концентрати за газирани и негазирани безалкохолни напитки под търговската марка НЕКТАР в седем различни класа с различно плодово съдържание в крайния продукт.

 

Концентрати за безалкохолни напитки

 

Фирма НЕКТАР НАТУРА - Словения произвежда концентрати за газирани и негазирани безалкохолни напитки под търговската марка НЕКТАР в седем различни класа с различно плодово съдържание в крайния продукт.

Фирмата е на световния пазар от 43години и за този период работи в 19 държави в които обслужва световно утвърдени хотелски вериги като Шератон, Радисън Блу, Кемпински, Хилтън, Иберо Стар, Сол Мелия, РИУ и други.

На територията на България сме от 8 години,за които присъстваме в над 400 обекта.

Всички продукти се произвеждат при изцяло контролиран производствен процес организиран според най-високите световни и европейски стандарти,което гарантира най-добро качество при консумация и съхранение.

Соковите концентрати и концентратите за газирани напитки са опаковани в кутии за еднократна употреба от вида Bag-in-Box,благодарение на което продуктите са затворени херметически,като това гарантира отлично качество и по-дълъг срок на годност.

За предлагането на нашите напитки ние предоставяме на клиентите си пост-микс апарати.
Всички апарати освен напитките предлагат трапезна вода,а апаратите за газирани напитки предлагат и газирана вода.

 

Апаратите могат да бъдат няколко вида както следва:

Апарати за сокове:

Надпултен апарат за сок -състоящ се от едно тяло монтирано над плота,работещ с два или три вида негазирани напитки и трапезна вода

Апарати за газирани напитки и сокове:

Мултиплекс - състоящ се от две части агрегат и конзола, работещ с напитки от два до шестнадесет вида, които могат да бъдат само газирани или да са в комбинация газирани и сокове като съотношението в броя на напитките е по желание на клиента (напр.при мултиплекс с 8 крана може да има 5 вида газирани, 3вида сок, вода, сода или 4 газирани напитки, 4 вида сок, вода, сода и т.н.)

Надпултен апарат за газирани напитки и сокове - състоящ се от едно тяло монтирано над плота, работещ с максимум шест вида напитки отново в комбинация газирани напитки и сокове, газирана и трапезна вода

Пистолети за барове - състоящ се от агрегат и един, два, три и т.н. пистолета, работещ с шест или осем вида напитки отново в комбинация газирани напитки, сокове, трапезна и газирана вода.

Според вида на апарата може да се обслужват от 600 до 2500 души на час, като смесването и охлаждането на концентратите се извършва самостоятелно.

Сервизът и поддръжката се извършват от нас за наша сметка при осигурена профилактика на всеки 7 дни. При авария можете да разчитате на нас 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, реакцията ни е максимум до 1 час след като сте ни уведомили за възникнал проблем.

Предимства:

1.Напитки с различни нива на качество задоволяващи всеки вкус
2.Конкурентни цени
3.Апарати - различни видове съобразени с изискванията
и възможностите на всеки обект
4.Обслужване - за спокойната и сигурна работа ние гарантираме сервиз 24/7.