Декоративни мазилки

Интериора на дома ви може да бъде не само практичен но и много красив благодарение на вътрешните мазилки, които ще намерите при нас. Гладки и структурни те са изключително здрави и с голямо е цветово разнообразие.

  При избора на декоративна мазилка, за разлика от традиционния избор на боя или латекс, е необходимо да се вложат много повече усилия при стиловото съчетаване на елементите на интериора. Декоративните мазилки се различават както по цвят и релеф, така и в стилово отношение. Съществуват декоративни мазилки с рустикална визия /Mix Effect®, Decora®, Encausto Fiorentino®, Cocciopesto®/, както и декоративни мазилки с модерна визия /Stucco Marmo®, Caravaggio®, Textura®, Cyberlux®/.

   Декоративните мазилки се предлагат с изпълнение, поради сложността на технологията. Декораторите, ангажирани в тяхното изпълнение, са специално обучени и само по този начин може да се гарантира перфектен краен резултат.

   Декоративните мазилки са по-дълготрайно решение от традиционните бои и латекси. Поради естествения произход на материалите, декоративните мазилки осигуряват здравословна атмосфера в комбинация с уникална визия. С течение на времето материалите стават все по устойчиви, а красотата и излъчването им се засилват.

Полагане на декоративни мазилки

За полагането на декоративните мазилки е необходима предварителна старателна подготовка на повърхностите с фина шпакловка.

 Благодарение на декоративните мазилки се разкриват нови възможности в интериорния дизайн. Мазилките пресъздават атмосферата на различни епохи и стилове, като подчертават търсеното усещане. Декоративните мазилки са уникални във всяко едно пространство, така както всяка една човешка личност.
Free Web Counter