Никол Про Дизайн

  • Никол Про Дизайн

    Никол Про Дизайн

    Всичко от света на мебелите. Кухни , спални , гардероби , секции , маси , офис оборудване, и още много други.

 

Никол Про Дизайн

„Никол Продизайн” е фирма за мебели по поръчка, в която работят специалисти с любов към професията си и богат опит. За своите 10 години на Българският пазар се доказахме, като надежден производител на мебели, който спазва сроковете, държи на качеството и надеждността на произведените и монтирани мебели.

Основни принципи, които следваме в нашата работа: Коректност – спазваме предварително уговорените срокове. Докато изработваме идейния проект и офертата, и ги обсъждаме с вас, се стремим да балансираме между качеството и цената на мебелите. Нестандартен, индивидуален подход – всяко пространство е различно, нуждите на хората са разнообразни. Затова създаваме интериорни решения и мебели, които да са функционални, практични и красиви според вкусовете и навиците на конкретния клиент.

Любов към професията – винаги личи, когато нещо е правено с любов. Изпитваме удовлетворение от работата си и от факта, че можем да създадем удобни и красиви пространства, в които да живеете и да се чувствате добре!

Никол Про Дизайн

Материали

Мебели Никол Продизайн произвежда мебелите си от два основни материала: ПДЧ и МДФ. Тяхното разнообразие обаче като видове, цветове, структури и покритие е голямо и ще задоволи и най-взискателните ни клиенти за мебели.

ПДЧ плоскостите които предлагаме са на всички вносители и производители на плоскости в България: EGGER, KAINDL,FUNDERMAX, GLUNZ, FALCO, ORMA, ENTEGRE, AKRITAS,KRONOSPAN и KASTAMONU. В техните цветове ще откриете голямо разнообразие от монохромни, дървесни, гланцови и фентъзи декори.

Цените между отделните плоскости не е голяма за това и крайната цена ще се влияе в рамките на 2-4% от избора на производител и цвят. За комбинацията от цветове за мебелите, може да се доверите на нашите дизайнери и техните практични решения които можем да Ви предложим за, обзавеждането на жилището с мебели по поръчка. МДФ плоскостите които предлагаме са на повечето вносители и производители на МДФ в България. МДФ който предлагаме се различава в зависимост от неговото покритие – натурален,фурнирован, гланциран акрил, гланциран полиестер, гланциран pvc,матиран pvc, фолио. Основната разликата между всичките видове е в покритието и кантовете. С изключение на натуралния и фурнирования мдф, всичките други видове са с готово покритие, което се избира по картелка с цветове и номера и не може да се променя.

Фурнированите и натурални плоскости позволяват избор на цветове по RAL, както и повърхностни обработки(фрезоване) в зависимост от конкретното задание. За това е и разликата в цената, най-скъпи са : боядисваните матариали, по-евтини – с готови покрития. За кухните предлагаме и термоплотове и термогръбчета, плотове и гръбчета от технически камък, стъклени кухненски  гръбчета ( принт стъкло и цветни по RAL).

Можем да ви предложим и богато разнообразие от мебели дръжки и осветление

Никол Про Дизайн

Услуги

Благодарение на дългогодишния опит в областта на проектирането, оформлението и производството на мебели по поръчка фирмата има гъвкав подход към всеки индивидуален клиент, съумявайки да съвмести строителните дадености на всяко жилище, като реализира проектите в качествена изработка.

ИЗГОТВЯНЕ НА ЕЛЕКТРО И ВиК СХЕМИ УСЛУГИ КЪМ ПО ДРЕБНИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ

Никол Продизайн предлага производствени услуги към по-малки фирми:

  • Разкрой на плоскости.
  • Кантиране.
  • Изработка на модули.
  • Изработка на таблени врати.
  • Разкрой и рязане на профили за врати от МДФ и алуминий.


Тази фирма е регистрирана на следните места: