Продажба и монтаж на дограма ( Visit Website )

Продажба и монтаж на дограма

Алуминиевите външни щори са едно от най- добрите решения за справяне с климатичните условия, като придават максимална защита от слънце, вятър и дъжд към прозорците и вратите на вашия дом, офис или хотел...

Презентация

Венециански щори

Проектиране, ремонт и монтаж на всички модели щори - (външни и вътрешни)


- Външни щори - алуминиеви и ПВЦ


Алуминиевите външни щори
Алуминиевите външни щори са  едно от най- добрите решения за справяне с климатичните условия , като придават максимална защита от слънце , вятър и дъжд  към прозорците и вратите на вашия дом, офис или хотел. Използват се много практично за справяне с проблема за  конденса (изпотяването на стъклата ) по стъклата на дограмата през зимата.Също така спомагат за  значително  повишаване температурата в  помещението  през  зимата  и предпазват от  горещите слънчеви лъчи като затъмняват на 100% помещението в което се монтират.Също така предпазват от евентуални проблеми с течове и влага по и от  самата дограма. Благодарение на тези си свойства външните ролетни щори предпазват като цяло и самата дограма на която се монтират.Затова те се нареждат на първо място  по практичност и удобсвто за всеки дом, офис, хотел  и други  места където намират приложение.


ПВЦ  външни щори  ( същите характеристики  като алуминиевите щори но с по ниски показатели от  тях )
ПВЦ  външните щори са  добро решения за справяне с климатичните условия , като придават максимална защита от слънце , вятър и дъжд  към прозорците и вратите на вашия дом, офис или хотел. Използват се много практично за справяне с проблема за  конденса (изпотяването на стъклата ) по стъклата на дограмата през зимата.Също така спомагат за  значително  повишаване температурата в  помещението  през  зимата  и предпазват от  горещите слънчеви лъчи като затъмняват значително светлината в  помещението в което се монтират.Също така предпазват от евентуални проблеми с течове и влага по и от  самата дограма. Благодарение на тези си свойства външните ролетни щори предпазват като цяло и самата дограма на която се монтират.Затова те се нареждат на първо място  по практичност и удобсвто за всеки дом, офис, хотел  и други  места където намират приложение.

 

- Вътрешни щори
хоризонтални (венециански) алуминиеви щори
Хоризонталните алуминиеви щори са едни от най-често срещаните и използвани щори на всякаде.Поради факта , че са с най-ниската цена на българския пазар те са най разпространените и познати щори унас.Изработени изцяло от  алуминий , венецианските щори намират широко приложение за всички процорци , врати , капандури и др.Изработват се в различна цветова гама и имитаций на дърво.


вертикални щори
Вертикалните щори доста добро решение за всеки дом,офис и хотел.Практични и функционални те могат изцяло да заменят пердетата , като придават цялостен завършек на всяка стая в която се монтират.Изработват се в много богата цветова гама , а също и голяма колекция от платове и материи.


роло щори
Роло щорите са доста познат продукт на нашият  пазар.Благодарение на богата си гама от разцветки и десени те придават уютна и спокойна атмосвера в дома ви , като също така правят всеки процорец необикновен.Изработват се в различни варианти с доста добра функционалност, като самата окомплектовка може да бъде в цвета на вашия процорец или врата.

 

плисе щори
Плисе щорите (тип хармоника) са добре известни на познавачите на добрия вкус.Рядко намират приложение унас  поради своята екстравагантност която придават , но също така визията  която ще придадете към стаята  от щори тип  "ден и нощ" се оказва много добра. Изработват се с богата гама от материй и десени.

 

дървени хоризонтални щори
Дървените хоризонтални щори са относително нов продукт унас. Поръди високата и сложна технология по която се изработват материалите за тях те все още си остават скъп продукт за нашия пазар.Изработват се от различни видове на дървесина  с широки и тесни  ламели. Дървените щори придават изключително красив завършек на всеки процорец.

 

римски щори
Римските щори намират доста добра практичност и функционалност  в  заведенията и ресторантите с голяма площ на процорците и витрините.Разгърнати на големи размери те придават красива декорация към всяка витрина.Не се препоръчва използването им на малки процорчета  или на малки отваряеми части.Изработват се в богата гама от материй и цветове.

 Гаранция - 1 година (за вътрешни щори); - 2 години (за външни щори).

 

     

 

Вертикални щори

     
     
     

Външни ролетни щори

     

 

Дограма

Проектиране ,  ремонт    и  монтаж  на  PVC  и   AL  дограми

 

PVC   и AL  дограми
Процорците  са важна част за всеки дом , както и оформят стила и фасадата на дома.Проектирането им  може да бъде в най-разнообразни форми с различни комбинаций от разцветки при профилите и стъклата.Най-голямата загуба на топлинна енергия е точно от процореца на всяка сграда - около 40%. Ето защо ние се стремим да предлагаме качествени  ПВЦ и алуминиеви  дограми изработени с профили на TROCAL - Германия  ; ETEM - Гърция и ALTEST - България.


PVC системи  за прозорци и врати от TROCAL - Германия  с 5 и 6 камерен профил. Предлагат се в различни разветки на фолирани профили - златен дъб, тъмен дъб, планински бор, слонова кост, махагон  и орех.


Алуминиеви серии за прозорци и врати от ЕТЕМ-Гърция и ALTEST - България. Предлагат се в различно оцветяване чрез прахово боядисване по каталог на  RAL  и фолирани профили - златен дъб, тъмен дъб , махагон  и орех.


Стъклопакети
Качествено машинно изработени стъклопакети с богато разнообразие от стъкла.За по голяма топло изолация всеки един наш стъклопакет се запълва с газ-аргон.Стъклопакета е важна част от цялостното изработване на дограмата,той заема повече от 80% от цялата площ  и по тази причина трябва да се отделя най-голямо внимание на него.Поставянето на троен стъклопакет значително намалява загубата на топлинна енергия и увеличава шумо изолацията, а в комбинацията от стъкла "високоенергийно + бяло + нискоемисийно" с минимален размер от 36мм. се намалява и от появата на конденс по стъклото  до минимум.Естествено всичко това довежда и до голяма тежест на цялата конструкция на дограма затова ние предлагаме качествени серий на  обкови за прозорци и врати на WinkHaus - Германия.


Обков  за процорци и врати
Обкова който предлагаме за прозорци и врати е на WinkHaus - Германия.Предлаганите от нас серий са с нормални и високи нива механизми на заключване и сигурност.Осигуряващи максимално затваряне  и прилепване на крилото към касата , спиращи евентуални течове и свистенето на вятъра.По желание  на клиента при ниските етажи на сградата се поставя обков с висока степен на сигурност клас "WK2/WK3" с  12 точково заключване на процореца.

 

Аксесоари за прозорци и врати
Изборър на прозорец не се свежда единствено до избор на профил и стъклопакет.Съществуват редица аксесоари , които придават завършен вид на всеки прозорец, като някой са възприети и като интериорно решение.
- Вътрешни PVC  дъски- монтират се едновременно с прозореца.Предлагат се в различни ширини (като размера може да бъде индивидуален за всеки прозорец) и разцветки : бяло, златен дъб , тъмен дъб , махагон , орех, бор , слонова кост .
- Външни  AL козирки  - предлагат се в различни ширини от 7см  до 35 см.Стандартните разцветки са бяло , кафяво , златен дъб  ,  както и възможност за прахово боядисване по каталог на RAL.

 

Гаранция  2 години за всички PVC  и алуминиеви дограми.

 

     

 

Предлагаме всички варианти на комарници :

  • отваряеми  комарници на панти - стандартен комарник за всеки прозорец и врата.
  • статични комарници - подходящ за прозорци при които не се налага отваряне или преместване на комарника.
  • вертикални ролетни комарници - Практични и функционални те придават максимално уплътнение към касата на прозореца.Добро съхранение  през  зимните месеци за по дълга експлоатация.Препоръчително да се монтират на прозорец.
  • хоризонтални ролетни комарници  - Практични и функционални те придават максимално уплътнение към касата на вратата.Добро съхранение  през  зимните месеци за по дълга експлоатация.Препоръчително да се монтират на врати.
  • вертикални и хоризонтални плисе комарници  - Възможност за изработка на големи размери и монтаж върху портални врати.Луксозна и модерна алтернатива на стандартните и ролетни модели комарници.
    Всички комарници се изработват в цвят : бял, златен дъб , тъмен дъб, орех , махагон и възможност за прахово боядисване  по каталог на RAL.

Гаранция   1  година за всички модели комарници.

 

Плъзгане

     

 

Ролетни гаражни врати

Ролетните врати се произвеждат от високоустойчиви алуминиеви ламели със  термоизолация. Гаражните врати са с високи шумо и топлоизолиращи показатели, отварят се тихо и лесно. Произвеждат се от стабилен и сигурен алуминиев макси ламел  77х19 мм с полиуретанов пълнеж – производство на полската фирма ALUPROF. Своят принос за отличните топлоизолационни качества на вратите имат и водачите, които са снабдени с оригинални гумени уплътнения. Ролетният тип на вратите дава възможност за максимално използване на гаражното пространство, като същевременно позволява паркирането на превозното средство непосредствено пред гаража.


Сред предимствата е и възможността за изработка на врати с ширина до 5 м.  Задвижването се осъществява посредством двигател на италиянската фирма Jolly Motor, управляван от бутон, електрически ключ или дистанционно управление. За по-голяма сигурност, в случай на аварийна ситуация, се предлагат UPS устройства. Предлагат се в бял цвят, кафяв и фладер.  Има възможност и за други цветове, при предварителна заявка и срок на доставка до 30 дни.

Гаранцията е 2 години за монтажа  и за материала.  

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Продажба и монтаж на дограма - Бургас

Продажба и монтаж на дограма - Бургас

0878 112 211 / 0899 846 743

N/A
Дограма

Бургас

Тенти чупещо рамо

Предлаганите от нас тенти,са универсалнен вариант на чупещи рамене позволяващи монтаж в най-различни варианти. Предназначението на нашите тенти е да осигури максимална сланце защита на различни места като например тераси,открити площи,витрини на заведения и др. Цялата носеща конструкция е изработена от висококачествен алуминии и поцинкована тръбна ос което решава проблемите с ръждата.Наклона на самата тента се регулира до 90 градуса,според нуждите и преценката на клиента.Управлението се извършва ръчно с манивела или автоматично ( с ел.мотор + дистанционно управление ).


Тентите се изработват по индивидуални размери с дължина: до 7 метра с подсилена конструкция, разгъвката на рамената напред е до 3.00 метра ( според дължината на тентата и нуждите на клиента ).
Предлагаме два варианта на покривалото:
-Акрилен плат ( водонепропусклив материал с богата гама от цветове и десени )
-Винилен плат ( изработен изцяло от PVC позволяващ и варианти за реклами )   

 

- Предлагаме  още:

- Ветроупорни завеси
Ветроупорните завеси могат да бъдат със или без механизъм.Те са идеален вариант за преграждане на големи площи като не ограничават светло пропускливоста.Изработват се от 0,8мм. прозрачен кристал и се обкантват с винил с дебелина - 670 гр./м2 с най-различни цветове.Ветроупорните завеси които се задвижват ръчно с манивела могат да се изработят и само с винилен или акрилен плат като по този начин предпазват и от слънцето.

 

- Сенници
Сенниците се изработват предимно от винил (PVC бризент 670гр./м2) по индивидуални размери според конструкцията на всеки клиент.Те могат да се проектират в най-различни форми и благодарение на здравината си служат много добре за защита от слънце,вятър и дъжд.Чрез обтягащи ленти се изпъват максимално добре по зададената конструкция.Изработват се в различни цветове.

 

Гаранция 2 години.