Нов Дом 82

 • Нов Дом 82

  Нов Дом 82

  Нов Дом 82 разполага с високо квалифицирани екипи в грубото строителство и довършителните строителни работи.

 • Нов Дом 82

  Нов Дом 82

  Нов Дом 82 разполага с високо квалифицирани екипи в грубото строителство и довършителните строителни работи.

 • Нов Дом 82

  Нов Дом 82

  Нов Дом 82 разполага с високо квалифицирани екипи в грубото строителство и довършителните строителни работи.

Нов Дом 82

Нов Дом 82

Нов Дом 82 разполага с високо квалифицирани екипи в грубото строителство и довършителните строителни работи.Като изпълнител фирмата менажира строителния процес – разработва подробни строителни графици за всички участници в строителството, контролира работата (количествено, качествено и по график) представя на инвеститора окончателни протоколи; предава и въвежда в експлоатация строежа. 

Опит:

Фирмата извършва строително ремонтни дейности.Предлага ме цялостни решения за вашия ремонт консултация,проект и изпълнение.Работим качествено и бързо на добри цени.Екипът ни е с дългогодишен опит имаме изпълнени поръчки възложени от Практикер, Хоум Макс и др. Силните ни страни са като екип, който извършва ремонти и заедно се изразяват в ясно разпределените задачи и план за работа, който си изготвяме за всеки един ден.Извършваме цялостно преустройство на вашия дом, както и довършителните работи след закупуване на ново жилище. Това, че клиентите са доволни от нас, личи от факта, че ни препоръчват и на свои познати.Старият ви дом с нас ще се превърне в Нов Дом.

Нов Дом 82

Услуги

1. Изолация и Саниране

По специално се занимаваме с хидроизолация, саниране на сгради, работа за алпинисти, вътрешна изолация, външна изолация, антикорозионна защита и други подобни дейности.

2. Ремонт на баня

По специално се занимаваме с проектиране на баня, къртене на баня частичен ремонт на баня, цялостен ремонт на баня и други подобни дейности. 

3. Сухо строителство

По специално се занимаваме с сухи подове и мазилки, преградни стени, окачени тавани, гипсофазерни плоскости, гипсокартон и други подобни дейности. 

4. Боядисване и декорация

По специално се занимаваме с шпакловане, мазилки, лепене на тапети, замазки, декорация, боядисване на стени и тавани, боядисване на врати, прозорци и плоскости и други подобни дейности. 

5. Плочки, теракот и гранитогрес

По специално се занимаваме с фугиране на плочки, рязане на плочки, лепене на плочки, гравиране на плочки и други подобни дейности.                                                               

6. Паркет и ламинат

По специално се занимаваме с циклене на паркет, циклене на дюшеме, фугиране на паркет, редене на паркет, редене на дюшеме, поставяне на ламинат, монтиране на стъпала и прагове, лакиране на паркет и други подобни дейности. 

7. Електроуслуги

По специално се занимаваме с ремонт и изграждане на електроинсталации, осветление, монтаж на ключове и контакти, домофони, аварии и други подобни дейности. 

8. ВиК Услуги

По специално се занимаваме с течове, почистване на септични ями, отпушване на щрангове, отпушване на шахти, отпушване на сифони, отпушване на мивки, отпушване на канали, отпушване на водосточни тръби и улици, лепене на тръби, вик инсталации, вик-вътрешно проектиране, вик-външно проектиране, аварии и други подобни дейности. 

9. Кърти, чисти, извозва

По специално се занимаваме с събиране на строителни отпадъци, събаряне на сгради, сметоводи, почистване след ремонт, къртене и разбиване, извозване на строителни отпадъци, демонтаж и други подобни дейности.                       

10. Транспортни услуги

По специално се занимаваме с хамалски услуги, хамали студенти, товарни превози, пренасяне на пиано, пренасяне на мебели, превоз на строителни материали и други подобни дейности.

11. Покривни услуги

По специално се занимаваме с покривни конструкции, хидроизолация на покриви ремонт на тавани, ремонт на покриви, пренареждане на керемиди, изграждане на покриви, водосточни системи и други подобни дейности.

12. Строителство на сгради

По специално се занимаваме с фасади, укрепване и фундиране, реставрация, проектиране на конструкции, пристройки и надстройки, преградни стени, ново строителство, надзор и други подобни дейности.

13. Дограма и остъкляване

По специално се занимаваме с фризове и первази, стъкларски услуги, ремонт на дограма, остъкляване на тераси, обръщане на прозорци, корнизи, щори, тенти и комарници, дървена дограма, гравиране/рязане на стъкло, витрини, алуминиева дограма, pvc дограма и други подобни дейности. 

Галерия