Хеста БГ

  • Хеста БГ

    Хеста БГ

    Основни дейности са изработката на бутилки, буркани, флакони и капачки за храни и напитки, агропрепарати, битова и промишлена химия.

  • Хеста БГ

    Хеста БГ

    Изработка на бутилки Габрово | Основни дейности са изработката на бутилки, буркани, флакони и капачки за храни и напитки, агропрепарати, битова и промишлена химия.

Хеста БГ

Хеста БГ

Фирма ХЕСТА БГ е не голяма българска компания но с натрупан над 20 годишен опит в пластмасопреработката. Това плюс огромното желание, което влагаме в работата си е ключ към нашите успехи и към доверието, което ни гласуват клиентите и ни дава сигурност, че ще отговорим на все по- високите им изисквания.

Основни дейности са изработката на бутилки, буркани, флакони и капачки за храни и напитки, агропрепарати, битова и промишлена химия. Наши клиенти са водещи и утвърдени български производители и вносители в тези области. Голяма част от асортимента ни са технически детайли за строителството, електромонтажна апаратура, както и детайли и изделия за военната промишленост. Флаконите и бутилките комплектоваме с капачки собствено производство, както и с вносни според изискванията на клиента.

За производството на нашите изделия и опаковки използваме машини на реномирани европейски марки като АDS и HESTA за раздувните изделия и шприц машини ARBURG и ENGEL. Компресорна станция Atlas Copco и HILTI гарантират високо качество на продукцията и кратки срокове за доставка. В производството се влагат само сертифицирани материали.

За удобство на клиентите си предлагаме изработка на малки серии с наши матрици или с такива на клиента, транспорт на готовата продукция, количества на склад, оцветяване в желан цвят и разсрочени плащания.

Трансфер:

Платихте ли Вашите матрици?

А дали цената беше реална?

А получихте ли това, за което платихте?

Запитвали ли сте се някога изобщо, как изглеждат? Как се съхраняват и експлоатират?

Дали плащате реална цена за Вашите изделия?

Дали сроковете и условията за доставка са нормални?

Не се колебайте да се свържете с нас в търсене на отговора на всички тези въпроси.

Ние Ви предлагаме съдействие. Когато поръчвате матрица дори и в най- големите и реномирани фирми, още едно мнение не е излишно.

Предлагаме заедно да направим оценка на съществуващите вече инструменти, да съдействаме при необходимост от ремонти или консервация.

Можем да съдействаме за преместването на инструментите Ви при нас. Готови сме да ги приемем, да направим реална оценка на състоянието им и да станем Ваш партньор в производството на пластмасови опаковки и детайли.

Изработка на бутилки Габрово