Оркестър Камчия

  • Оркестър Камчия

    Оркестър Камчия

    Оркестъра се състои от 6-ма души. 4-ма музиканти - гайда, акордеон, гъдулка, клавир и 2 певици. Предлагат разнообразна музика и песни за сватбени тържества, кръщенета, партита, банкети и др. Също така за вашето добро настроение, оркестъра предлага и игри, DJ и професионална танцова формация...

Оркестър Камчия

Оркестър Камчия

Оркестъра се състои от 6-ма души. 4-ма музиканти - гайда, акордеон, гъдулка, клавир и 2 певици. Предлагат разнообразна музика и песни за сватбени тържества, кръщенета, партита, банкети и др. Също така за вашето добро настроение, оркестъра предлага и игри, DJ и професионална танцова формация. Оркестъра е създаден през 01.04.1983 г. Тъй като са имали многобройни ангажименти в селата, около река Камчия, гр. Долни чифлик, село Господиново, село Солник, Старо Оряхово и др. И са решили да кръстят оркестъра Камчия.

Имат издадени албуми На мегдана с оркестър Камчия, 20 години с оркестър Камчия, Пейте и играйте с оркестър Камчия и самостоятелен юбилеен албум на народната певица Мария Иванова песента е моя живот. Оркестъра обикаля из цялата страна, участвал е много телевизионни предавания като Иде нашенската музика, Въртяжка и в клипове по телевизията.