Почивна база Орлино - Сърница   ( Visit Website )

Почивна база Орлино - Сърница

Състои се от вила, бунгала и барбекю и разполага с Wi-fi (безжичен интернет) . Всяка стая е напълно самостоятелна, със собствен санитарен възел и локално парно, което създава условия за използването им и през зимата.

Презентация

Почивна база Орлино - Сърница

Почивна база „Орлино” се намира на 5 километра от гр.Сърница,  в един от най-привлекателните райони на Западните Родопи.

 

В непосредствена близост е до язовир Доспат- един от най-големите и красиви язовири в България. Тук може да срещнете неповторимия  чар на един загадъчен свят –свеж планински въздух, пъстри ливади, осеяни с цветя и билки, кристални планински ручеи, тайнствени зелени гори, пълни с диви горски плодове-ягоди, малини, боровинки.  За тези, които искат да си отпочинат пълноценно и да се почувстват най-близо до майката-природа почивна база „Орлино” създава отлични възможности.

 

Базата е разположена сред величествените гори на Родопа планина,  на 200м. от язовир Доспат.

 

Галерия

     
     
     

Карта

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Почивна база Орлино - Сърница
Почивна база Орлино - Сърница
0899 916 231 / 0899 916 232
Почивни бази
Сърница, обл. Пазарджик

 

Почивна база Орлино - Сърница

Почивна база „Орлино” се състои  от нова вила и бунгала. Вилата е на два етажа, включващи 4 самостоятелни стаи с големи тераси, пред които се открива невероятен изглед. Всяка стая разполага с кухненски бокс, санитарен възел, хладилник, цифрова телевизия, спалня и двойно легло. Вилата ще отвари врати за първи път това лято.

 

Всяко от бунгалата е с 2 стаи, със собствен санитарен възел, 2 легла и разтегаем диван. Удобство създава хладилникът,  цифровата телевизия и навесите, предпазващи от лятната горещина. В пространствата между бунгалата са изградени оригинални барбекюта, където любителите на екзотичната храна ще прекарат незабравими вечери.