Паркети Плюс

 • Паркети Плюс

  Паркети Плюс

  Безплатен оглед и доставка в рамките на град Шумен, професионална консултация и монтаж, коректно отношение към клиента! Перфектно съчетание на цена и качество! Богата гама от декори! Убедете се сами!

 • Паркети Плюс

  Паркети Плюс

  Безплатен оглед и доставка в рамките на град Шумен, професионална консултация и монтаж, коректно отношение към клиента! Перфектно съчетание на цена и качество! Богата гама от декори! Убедете се сами!

 • Паркети Плюс

  Паркети Плюс

  Безплатен оглед и доставка в рамките на град Шумен, професионална консултация и монтаж, коректно отношение към клиента! Перфектно съчетание на цена и качество! Богата гама от декори! Убедете се сами!

Паркети Плюс

Магазин Паркети +

За всеки вкус и дом магазин  „Паркети +” предлага отоплителни панели ADAX – Норвегия, висококачествени ламинирани подови настилки KRONOTEX – Германия, BERRYALLOC – Белгия, FLOORPAN и PELI – Турция, естествен трислоен и масивен паркет BARLINEK – Полша и аксесоари за всякакви подови настилки - первази CEZAR, VOX, PREXA, лайсни MICK и PRINZ, подложки, козметика за дърво WOCA и други.

Безплатен оглед и доставка в рамките на град Шумен, професионална консултация и монтаж, коректно отношение към клиента! Перфектно съчетание на цена и качество! Богата гама от декори!

Убедете се сами!

Стенните отоплителни панели ADAX

Стенните отоплителни панели ADAX са конвекторен тип и са най-доброто от отоплителните технологии в Скандинавия. Оборудвани са с нискотемпературен нагревател, с прецизен термостат, температурен сензор и градусна скала по Целзий за стайна температура. ADAX увеличават топлинния ефект с около 30%, в сравнение с обикновените радиатори, благодарение на абсолютно различния начин на топлоотдаване. Аеродинамичната конструкция и удължения нискотемпературен нагревател, създават интензивен въздушен поток и постигат несравнима ефективност с минимален разход на електроенергия.

Вграденият прецизен електронен термостат с температурен сензор и градусна скала по Целзий поддържа точно желаната стайна температура. Това дава възможност за самостоятелно регулиране на температурата във всяко отделно помещение, според функционалните изисквания.

Дигиталния термостат позволява седмично програмиране по дни и по часове, така че в различни периоди от денонощието температурата автоматично да се променя, в зависимост от това дали помещението се използва или не. Това осигурява до 25% икономия на електроенергия.

Нискотемпературен нагревателен елемент.

Това е най-важното технологично постижение, внедрено в ADAX. Специално удълженият нагревател е с голяма контактна повърхност и площ на топлоотдаване, което предизвиква интензивна конвекция (циркулация), осигурява бърз ефект и равномерна температура в цялото помещение.Меката топлина, която той излъчва е несравнима с тази от обикновен нагревател, тъй като ниската температура на нагревателя предпазва въздуха от изсушаване и свежда до минимум прахоизгарянето.

Затова ADAX е безвреден за астматично и алергично болни.

Отоплителните панели ADAX са по-дълги в сравнение с обикновените конвектори и това не е случайно. По-голямата площ на топлоотдаване, по-дългата топлинна завеса пред прозореца, по-ниската температура на нагревателя, по-меката топлина са безспорните предимства, които гарантират по – добрия краен резултат.

ADAX са пожаробезопасни. Автоматичната термозащита изключва, в случай че отоплителния панел бъде покрит. Ниската температура на корпуса прави ADAX безопасен при допир от деца и позволява окачване върху всякакъв вид стенни облицовки - дърво, гипс-картон и др..

Функцията против замръзване предпазва водопровода, като поддържа температура от +6°С с минимален разход на електроенергия.

ADAX е предпочитан за отопление на хотели, поради възможността да се отопляват само отделни помещения и бързия топлинен ефект. Специалните модели за бани и мокри помещения са обезопасени срещу водни пръски и отговарят на високите скандинавски стандарти.

Отоплителните панели ADAX се произвеждат в 4 основни серии:
GLAMOX, Standard, ADAX NEO, Economic.

Продуктите ADAX са c гаранционен срок 7 години.

КАКВО НИ КАЗВАТ ЦВЕТОВЕТЕ НА ПАРКЕТА?

ЖЪЛТО-БЕЖОВ

СЛЪНЦЕ – ВЕСЕЛИЕ И ОПТИМИЗЪМ

Под като светъл дъб, бук и клен ще направи мрачната стая да изглежда по-слънчева и ще й придаде по-приветлива атмосфера.

ЧЕРВЕНО-ОРАНЖЕВ

ТОПЛИНА – ИНТИМНОСТ И ХАРМОНИЯ

Под като череша, жатоба или мербау създава топло и екзотично усещане. То може да бъде подсилено с избор на мебели от естествено дърво или във викториански стил.

КАФЯВ

ЗЕМЯ – КОМФОРТ И СИГУРНОСТ

Под в кафяви нюанси предизвиква асоциации със земята и природата. Той е идеален фон за старинни мебели или мебели в светли и ярки цветове.

БЯЛ, СВЕТЛО-БЕЖОВ

СВЕТЛИНА – ЧИСТОТА И БЕЗВРЕМИЕ

Под в тези тонове добавя обем и светлина и придава по-съвременно излъчване на помещението.

СИВ

НЕУТРАЛНОСТ – ШИК И СПОКОЙСТВИЕ

Под в сиви оттенъци идеално се съчетава с модерни цветове и топли тонове. Също така може да придаде по-модерен вид на старите мебели.

Продажба на паркети Шумен

Карта