PAUSE JEANS ( Visit Website )

PAUSE JEANS

се предлагат в най - добрите магазини в България. Продуктите с марката PAUSE JEANS са изработени изцяло от висококачествени платове и материали от Италия...

Презентация

PAUSE JEANS

Днес повече от десет дизайнера допринасят за визията на проуктите с марката PAUSE JEANS. Колекциите на PAUSE JEANS се предлагат в най - добрите магазини в България. Продуктите с марката PAUSE JEANS са изработени изцяло от висококачествени платове и материали от Италия.

 

Иноваторство, сексапил и качество са ключовите характеристики на марката PAUSE JEANS, благодарение на, които клиентите могат да изглеждат перфектно и да имат свой собствен уникален стил.

 

Нестандартност и усещане за комфорт са в основата на всички модели носещи марката PAUSE JEANS. Всички модели са направени за хора, които искат да изглеждат по своему страхотно.

 

PAUSE JEANS се съчетава много добре и с други марки дрехи. Старанието и труда на толкова много хора дава като плод продукти с марка PAUSE JEANS - комбинация от импулсите на лайфстайла в големия и малък град.

Франчайз

Най-ценното в бизнес отношенията е партньорството.

 

За това е много важно да бъде избран правилният партньор за един съвместен бизнес, на който ние ще се доверим. Във времената на пазарни сътресения трябва да се внимава при вземането на инвестиционни решения.

 

Ето защо нашето предложение за франчайз партньорство ви дава възможност с минимален финансов риск от Ваша страна да участвате в един успешен съвместен бизнес. Опита на фирмата ни е 20-годишен, на който може спокойно да се доверите. Марката Pause Jeans се развива и налага с високи темпове в почти всички градове в България.

 

Тя е харесвана и оценявана. Основното, което е необходимо от нашият партньор е желанието за съвместен успех, търговски нюх и взаимно доверие. От своя страна партньорът ни ще получи:

  • Възможност до управлява и стопанисва магазин с марката PAUSE JEANS.
  • Привилегията да има от всички нови модели на продуктите ни.
  • актуални отстъпки при сезонни намаления на колекции.

Дамско

     
     
 

Мъжко

 
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


PAUSE JEANS - Свищов

PAUSE JEANS - Свищов

0886 333 666 / 0885 360 218

Дамско облекло

Свищов, ул. Никола Петков 5

bogara1@abv.bg

PAUSE JEANS


</