Сервиз Фаворит - ремонти и сервиз

 • Сервиз Фаворит - ремонти и сервиз

  Сервиз Фаворит

 

Ремонт на перални София Люлин

Професионален ремонт с посещение на адреса, на всякакви марки перални машини, хладилници, фризери, сушилни, печки, фурни и керамични плотове с оригинални резервни части. Гарантираме за извършения ремонт. Посещение в удобен за клиента ден и час.

Цена за посещение и дефектация на уреда :

 • за София - 15 лв.
 • за Околностите на София - от 20 до 25 лв.

Предлагаме перални, хладилници и печки втора употреба марки

 • Миеле - 2 години гаранционен срок
 • АЕG, Електролукс, Електрабрегену, Бош и Сименс - 1 година гаранция

 

Сервиз Ангелов

София, кв.Младост 1 бл.26 вх.Б

 

Сервиз Ангелов

Ремонт на микровълнови печки София | извършва ремонт, монтаж и поддръжка на битови и професионални електроуреди. Качество, коректност, разумни цени, гаранция. Доверете се на нашия опит и професионализъм.

 

7 неща които трябва да знаем преди да потърсите техник за нашата пералня

 1. Проверете за гаранционният срок на пералнята Ви. Ако той не е изтекъл потърсете сервиз оказан на гаранционната карта.
 2. Ако срока е изтекъл тогава опциите Ви са 2: Да потърсите оторизиран сервиз за вашата марка пералня или да потърсите техник който да диагностицира проблема и да ви предложи решение
 3. Как да изберете подходящ мйстор? Най-бързият и лесен начин е да потърсите в интернет но как да разберете кой от всички ще предложи най-изгодна цена и ще подходи към вашият проблем с коректност и професионализъм?
 4. Прегледайте резултатите показани Ви в локалната секция на Гугъл, това са резултати които са във вашият район и те имат рейтинг и коментари от други клиенти, по тях ще може да се ориентирате какво е мнението на другите за дадена фирма или майстор.
 5. Проведете разговор с избраният от вас сервиз като подготвите информация за вашата пералня и как се е получил проблема