Pergostyle LTD ( Visit Website )

Тенти Хасково Pergostyle LTD Pergostyle LTD
Pergostyle LTD

Приблизително от 40 години насам фирмата ни има опит в производството на сенници като от края на последното тримесечие на 2000 година, започна инсталирането на различни системи сенници в над тридесет страни. В началото на 2013 година нашата компания откри нов произведствен цех в България, като по такъв начин изгради първия си Европейски мост...

Презентация

Pergostyle LTD Pergostyle LTD Pergostyle LTD Pergostyle LTD Pergostyle LTD

Pergostyle LTD

Pergostyle LTD

Pergostyle LTDПриблизително от 40 години насам фирмата ни има опит в производството на сенници като от края на последното тримесечие на 2000 година, започна инсталирането на различни системи сенници в над тридесет страни.

 

В началото на 2013 година нашата компания откри нов произведствен цех в България, като по такъв начин изгради първия си Европейски мост.

 

С политиката си за професионалното обслужване с цел постигане на най-високо ниво на удовлетвореност на клиента, фирмата ни постоянно разширява клиентския си портфейл.

 

Нашата цел е свързано с опита, бързо и високо качество на каналите за продажба, като същевременно осигуряване на клиентите си продукти с високо качество и добро обслужване, износ в различни страни по света, особено в Европа, където качеството е необходимост. За да достигне до качествените и вкусови изисквания на своите клиенти Pergostyle, притежава опита и технологиите за производство на сенници с модерни линии.

 

Pergola

Pergostyle LTD Pergostyle LTD Pergostyle LTD
 

Тенти

 
Pergostyle LTD Pergostyle LTD Pergostyle LTD
     
Pergostyle LTD Pergostyle LTD Pergostyle LTD

 

Тенти Хасково

 

Pergostyle LTD

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Pergostyle LTD - Хасково

Pergostyle LTD - Хасково

0895 070 900 / 058 591 088

Тенти цени

Хасково, бул. Съединение 44

Zip

Pergostyle LTD