Petridis Lighting Ltd

  • Petridis Lighting Ltd

    Petridis Lighting Ltd

 

Petridis Lighting

Фирма Petridis Lighting е добре позната на българският пазар - с над 50 години опит в производството на архитектурни и индустриални професионални осветителни системи, официален партньор на пионери в бранша като ZUMTOBEL , TRIDONIC, FAEL LUCE, 3F FILIPPI, TRADDEL и др., като имаме подписани редица споразумения с тях през годините на сътрудничество.

Продуктовата гама на фирмата покрива широк диапазон от видове и типове осветителни тела/за стадиони , зали , индустриални , архитектурни , за здравни заведения, градински, тела със специална защита и много други /, на практика можем да предложим качествени решения за абсолютно всеки бранш без изключение, предвид факта, че основната част от произвежданите от нас осветители са лед базирани - съвсем в такт със световните тенденции за енергийно регулиране.

Всички диодни осветители произведени от нас са с 5 годишна гаранция и 50 000 до 100 000 часа живот на системата, благодарение на професионалния клас чипове, платки и драйвери, които използваме в нашите апликации - на фирмата TRIDONIC GmbH. Осветителите не излъчват вредни UV/IR радиация, както разбира се и вредни трептения, и имат отлично контролирани нива на отблясъци.

Допълнителна информация

Успоредно с това продуктите ни се характеризират с изключително висок светлинен добив до 190Lm/w като това идва и при едни съвсем нормални ценови нива.

Също така е важно да се отбележи, че успяваме да поддържаме failing rate на системите ни на нива от 0,2%, както е заложено и във фирмената ни политика за качествен контрол на производството

Някои от основните ни осветителни тела са влагозащитения линеен осветител 3F LINDA , камбаните YES SHOW LED, висок клас линеен осветител IKARUS, линейния осветител SLOTLITE, EASY LINE, лед панелите FOGLIO, офисните тела MLM, индустриалните ARETE и NBT архитектурните серии CYCLON, MORFI, YPSILON и много други.

Не малка част от осветителните ни тела могат да бъдат изработени и по задание на клиента/размери на тялото, форма, CRI, мощност и др./, което е много удобно, особенно за апликации с по големи мащаби включително и дизайнерски проекти.

Също така фирмата ни е представител и на производители на декоративно осветление като FABBIAN, FONTANA ARTE , FOSCARINI, IDEAL LUX, LINEA LIGHT ILFARI, PRECIOSA, SYLCОM и др., на които продуктови гами, също можем да доставяме.

Фирмата ни има ISO:9001 качествен контрол и е СЕ сертифицирана, като използва най-напредналото технологично оборудване и контрол на всеки етап от производството и качеството на продуктите, чрез сертифицирани продуктови системи.

В Петридис Лайтинг изповядваме основен принцип , че осветлението не може да бъде обяснено – то трябва да бъде презентирано….видяно !