ПиБ Стил

 • ПиБ Стил

  ПиБ Стил

  Нашите клиенти чувстват салона, като СВОЕТО МЯСТО, в което могат да избягат от напрежението, да бъдат част от неповторимо магическо усещане за хармония, релакс и радост от грижата за себе си.

 • ПиБ Стил

  ПиБ Стил

  Нашите клиенти чувстват салона, като СВОЕТО МЯСТО, в което могат да избягат от напрежението, да бъдат част от неповторимо магическо усещане за хармония, релакс и радост от грижата за себе си.

ПиБ Стил

ПиБ Стил

Уважаеми дами и господа,

За нас е удоволствие да Ви представим леко обновения, Салон за красота ПиБ Стил.

Ето и какво предлагаме накратко:

Салон за красота ПиБ Стил, е уникално място за релакс. Нашите клиенти чувстват салона, като СВОЕТО МЯСТО, в което могат да избягат от напрежението, да бъдат част от неповторимо магическо усещане за хармония, релакс и радост от грижата за себе си.

ЕДИНСТВEНОТО ОТ КОЕТО ИМАТЕ НУЖДА Е ДА ЗАБЛЕСТИТЕ.

Салон за красота ПиБ Стил и Поли Иванова Ви представят: Професионален ,Официален, Ежедневен , Сватбен и Абитуриентски грим.

 

ПиБ Стил

Процедури

ВИДИМА РАЗЛИКА САМО ОТ 1ва Процедура

МИКРОПИГМЕНТАЦИЯ

Премахване на пигментни петна по кожата

От ПиБ Стаил и Поли Иванова

Изненадахте ли се......

Почакайте да видите разлика след 6 процедура.

Обещавам да Ви шокирам

Очаквайте......

 • Уголемяване на устни
 • Запълване на бръчки
 • Влагане на филъри:
 • ALIAXIN - 0,5ml. 250лв.
 • - 1.0ml. 320лв.
 • REVOLAX -0.5ml. 250лв.
 • -1.0ml. 320лв.
 • REVANESSE - 0.5ml. 280лв.
 • -1.0 ml. 380лв.
 • JUVEDERM - 0.5ml. 300лв.
 • - 1.0ml. 430лв.

БИНГО ФОТОЕПИЛАЦИЯ

6бр. процедури при нас, на цената на 1процедура в центъра.

Уважаеми клиенти, Имаме удоволствието да ви представим така достъпната процедура - ФОТОЕПИЛАЦИЯ, тъй като салонът работи със собствена машина, и за това цените са толкова достъпни, а не както повечето колеги взимат машините под наем, което оскъпява доста процедурата.

Забележка: " ИЗНЕНАДАААА"

Мили клиенти, тъй като зона ИНТИМ и СЕДАЛИЩЕ са адски деликатни зони, ние можем да Ви предоставим самия накрайник да минете абсолютно сами зоните си, без присъствие на оператор от наша страна, разбира се след подробно описание и напътствие как точно трябва да се направи процедурата за да има адекватна промяна във Вашето окосмяване. Вашата работа ще бъде единствено, да движите накрайника върху вас.

ПиБ Стил

Ново

ЛЕЧЕБНИ /истински /МАСАЖИ в студио за красота ПиБ СТИЛ

За класически масаж в най – чистата му форма са важни две неща – доброто познаване на различните техники и правилния усет за състоянието на обработваните тъкани. Масажистът / Кинезитерапевт /на ПиБ СТИЛ разполага и с двете, в големи количества и е готов да Ви даде летящ старт в здравословния живот с индивидуално подбрани методи спрямо Вашите нужди.

Как може да Ви помогне той?

Чрез КЛАСИЧЕСКИЯ МАСАЖ се изтласкват тъканните течности към съдовете и се придвижва венозната кръв от периферията на кръвоносната система към сърцето. Това става именно благодарение на механичното разтягане на кожата с различните похвати, които нашите специалисти владеят. Стимулирайки отделните тъкани, масажистът предизвиква рефлекторна реакция в централната нервна система, която води до благоприятно физиологично въздействие за Вашия организъм. Освен това класическият масаж оказва влияние върху образуването на биоактивни вещества, които изпълват мускулните тъкани с енергия и свежи сили.

АКУПРЕСУРАТА е, медицинска процедура, която е заимствана от древнокитайската медицина. Тя се състои в упражняване на натиск върху определени точки, които са част от меридианни пътища.

Тези меридианни пътища се простират по протежението на цялото тялото. Предполага се, че чрез тях се осъществява притока на енергия през тялото и че те са отговорни за регулацията на хомеостазата на човешкото тяло, а с това поддържат и здравословното състояние на човек. Всеки от тези меридиани е съставен от определени енергийни точки, които са отговорни за регулацията на един или няколко органи.

Енергийните точки са много чувствителни при промяна на вътрешната или външната среда. Според китайската медицина тези точки използват жизнената енергия "ци" за да регулират всички процеси в човешкото тялото. При различни болестни състояния, при стрес, преумора се нарушава нормалното циркулиране на енергията в организма, което води до стоп на енергията и невъзможност тези енергийни точки да изпълнят регулаторната си функция.

Лечението чрез акупресура довежда до възстановяване нормалното протичане на енергията ци през цялото тяло и до уравновесяване на всички процеси в тялото.

Рзновидност на класическия масаж, е и СПОРТНИЯТ МАСАЖ, и е приспособен да отговаря на изискванията на активно спортуващите хора и професионалните спортисти. Спортният масаж е много важна част от спортно-тренировъчния процес и е пряко свързан със спортните резултати и доброто физическото състояние на спортистите.

Какво представлява спортния масаж?

Спортният масаж е специална масажна техника, разработена да помогне на активно спортуващите да подготвят телата си преди спортни занимания, да се възстановят след спорно натоварване и да подобри качеството на тренировъчния процес. Той използва основни и спомагателни похвати подобни на тези при класическия масаж, но модифицирани така, че да изпълнят конкретните цели на вида спортен масаж и спецификата на спорта, които се практикува.

Общите цели на спортният масаж са:

да се подготви спортиста за върхови натоварвания

да се премахне умората

да се намали напрежението в мускулите

да се подобри гъвкавостта на мускулите и сухожилията, за да се избегнат наранявания

да премахне дискомфорта и болката.

АНТИЦЕЛУЛИТНИЯ МАСАЖ помага да поддържаме кожата в добро състояние. Това е и най-евтиният и ефективен начин да се справим сами с неприятния целулит. Той може значително да подобри състоянието на "проблемните" области, да увеличи циркулацията на кръвта и лимфата в подкожната мастна тъкан и да ускори елиминирането на токсини.

А СЕГА НАКРАТКО ЗА ЛЕЧЕБНИТЕ МАСАЖИ:

ЛЕЧЕБНИЯТ МАСАЖ представлява съвкупност от различни видове техники и терапии, обединени в едно цяло с цел премахване хроничната болка в гърба и кръста или цялото тяло. Всеки пациент получава строго индивидуален подход, при който след диагностициране на проблемите, се набляга на прилагането на определен вид техника, в зависимост от спецификата на проблемите.

Лечебният масаж е подходящ при обща скованост на тялото, предизвикана от заседналия начин на живот, физически и емоционален стрес, депресивни състояния, безсъние, тревожност, болки в кръста, гърба и ишиас, схванат врат и горната част на гърба, болки в гърба и краката, дископатия и дискови хернии, плексит, невралгия, главоболие и мигрена, ошипяване.

ПРИЩИПАН НЕРВ – възниква, когато върху нерва се оказва прекалено силен натиск от околните му тъкани като кости, хрущяли, мускули и сухожилия. Налягането нарушава функциите му, предизвиква болка, боцкане, скованост или слабост.

Прищипване на нерв може да се развие в няколко части на тялото. Например изместване на дисковете в кръста уврежда коренчетата на нерва и в следствие болката се препредава към крака (ишиас). Аналогично се прищипва нерв под лакътната става и в резултат се сковават китката и пръстите (тунелен синдром).

ВЕНДУЗИТЕ са древно народно лечебно средство, което все още се използва редовно в традиционната китайска медицина, но все повече навлиза и в модерната лечебна практика.

„С използването на вендузи при масаж се постига много бърза и ефективна хиперемия, което способства за освобождаване на междутъкънни пространства от метаболитни продукти и енергизиране със свежа кислородна кръв. По този начин, последващото обработване на проблемните зони е по-ефективно. Масажът с вендузи е метод, който прилагаме и за отпушване на блокираните меридиани в организма, откъдето минава енергийният поток. Благодарение на „вълшебните малки чашки“, клиентът е освободен от дискомфорта и болките в тялото и презареден с нови сили.

ДИАДЕНС СТУМУЛАТОР

DiaDENS-PCM е експерт в областта на ДЕНС-терапията. Универсалният апарат е снабден с лечебни програми за оказване на първа помощ и курсово лечение на често срещащи се заболявания и симптоми: болки в гърба и ставите, хипертония, главоболие, простудни симптоми, нарушения на храносмилателната система, последствия от травм и операции, повишаване на възможностите за адаптиране на организма при физическо и умствено претоварване и др.

За провеждане на терапията Вие можете да изберете една от 13-те готови лечебни програми или да си съставите индивидуална схема на лечение.

Режими на работа на апарата:

Експресни програми - 13 автоматизирани лечебни програми (гръб, стави, травма, настинка, гърло, кашлица, глава, хипертония, хипотония, гадене, запек, диария).

Терапия:

 • 200 Хц - бързо премахване на остра болка при травма
 • 60, 77, 140 Хц - лечение на болка, премахване на оток и възпаление, възстановяване на кръвообръщение, корекция на артериално налягане
 • 20 Хц - лечение на хронична болка, реабилитация след травми и заболявания
 • 1-9,9 Хц - възстановително лечение
 • 77АМ, 7710 - тонизиращ и успокояващ режим

Програма МЕД - лечебно-профилактична програма. Прилага се в случаи на планирано напрежение при физическа и умствена работа, при синдром на хронична умора, профилактика на простудни заболявания в период на епидемии и т.н.

Скрининг - бързо търсене на проблемните зони.

МАСАЖ ПРИ ИНСУЛТ помага за премахване на нарушения на скелетните мускули е най-добрата профилактика на усложнения в ставите и нервите.

Лечебни ефекти на масаж.

Той подобрява кръвообращението в засегнатия крайник, което е от полза за ставите, мускулите и нервите, profilaktiruet развитието на съдови и други усложнения (язви, рани налягане, оток, застойна пневмония, и т.н.);

Това допринася за по-добра цялостна адаптация на хора, тъй като той подобрява функционирането на дихателната, храносмилателната и сърдечно-съдовата система; благоприятен ефект върху нервната система, допринася за намаляване или отстраняване на болка, подобрява функционирането на мозъка и гръбначния мозък, помага за подобряване на състоянието в областта на психо-емоционално.

И за да Ви изненадаме тотално разполагаме с очила за ЛЕЧЕНИЕ НА

КАТАРАКТА И ГЛАУКОМА .

Не се бавете , заповядайте птри нас за да се възползвате от съветите и масажите на Нашият масажист, защото той е със дългогодишен опит ив сферата и е подплатен с необходимите свидетрлства и дипломи , за да практикува успешно професията МАСАЖИСТ.

ЦЕНИ:

ЗА ВСЕКИ ТИП МАСАЖ, независимо дали ще е ръчен или процедура с някои от апаратите. По предценка на специалиста.

60мин. -30лв.

Очила за катаракта и г глаукома

1 проц. 10лв.

ОТСТЪПКИ: При съставянето на пакетна цена от няколко процедури.

За Нас ще бъде удоволствие да станете наши клиенти и да отговорим на всички Ваши изисквания!

С най-добри пожелания за успешен ден,

Поли Иванова

Алисия Иванова

Георги Лазаров

Всеки един от нас има необходимата квалификация и диплома за работа, защото Ние работим:

С ГРИЖА ЗА ВАШАТА ПЕРСОНАЛНА ВИЗИЯ И СТИЛ

 

Галерия

Карта