ПиСиЕйЕс ООД

 • ПиСиЕйЕс ООД

  ПиСиЕйЕс ООД

  Фирма ПиСиЕйЕс ООД предлага легална работа в Република Германия. Набираме Социални болногледачи на възрастни хора. Коректност, отговорност, доверие – това са нашите най-важни приоритети.

 • ПиСиЕйЕс ООД

  ПиСиЕйЕс ООД

  Фирма ПиСиЕйЕс ООД предлага легална работа в Република Германия. Набираме Социални асистенти – болногледачи на възрастни хора. Коректност, отговорност, доверие – това са нашите най-важни приоритети.

 • ПиСиЕйЕс ООД

  ПиСиЕйЕс ООД

  Фирма ПиСиЕйЕс ООД предлага легална работа в Република Германия. Набираме Социални асистенти – болногледачи на възрастни хора. Коректност, отговорност, доверие – това са нашите най-важни приоритети.

 

Старчески домове цени

Фирма ПиСиЕйЕс ООД предлага легална работа в Република Германия. Набираме Социални аболногледачи на възрастни хора. Коректност, отговорност, доверие – това са нашите най-важни приоритети. Знаем какво е да си далеч от близки и приятели. Желанието ни е всеки да се чувства сигурен на територията на чужда държава. Нашите служители са и наши приятели. Важно условие когато кандидатствате при нас е да имате желание и мотивация за работа с възрастни хора.

Дружеството е вписано в Националния регистър на доставчиците на социални услуги към Агенцията за социално подпомагане.Ние спазваме всички изисквания на Европейската нормативна уредба за командировани служители. Предлагаме Ви напълно законна работа с Български Трудов договор в Република Германия, т.е. Вие сте наш служител и ние Ви командироваме при лицето за което ще се грижите. Това се осъществява посредством сключен между нас и клиента договор за предоставяне на услуги за работа и пребиваване в Германия. Легалното Ви пребиваване се осъществява посредством А1 формуляр, който легализира Вашия престой и работа и Ви осигурява необходимата социална сигурност.

Работа като болногледач

Дружеството е директен работодател.

Назначаването Ви на работа НЕ е обвързано с такси и комисионни към нас.

Фирма ПиСиЕйЕс ООД предлага легална работа в Република Германия. Набираме Социални асистенти – болногледачи на възрастни хора. Коректност, отговорност, доверие – това са нашите най-важни приоритети. Знаем какво е да си далеч от близки и приятели. Желанието ни е всеки да се чувства сигурен на територията на чужда държава. Нашите служители са и наши приятели. Важно условие когато кандидатствате при нас е да имате желание и мотивация за работа с възрастни хора.

Защо да предпочетете работа с нас:

Дружеството е вписано в Националния регистър на доставчиците на социални услуги към Агенцията за социално подпомагане.Ние спазваме всички изисквания на Европейската нормативна уредба за командировани служители. Предлагаме Ви напълно законна работа с Български Трудов договор в Република Германия, т.е. Вие сте наш служител и ние Ви командироваме при лицето за което ще се грижите. Това се осъществява посредством сключен между нас и клиента договор за предоставяне на услуги за работа в Германия. Легалното Ви пребиваване се осъществява посредством А1 формуляр, който легализира Вашия престой и работа и Ви осигурява необходимата социална сигурност.

 • Възнаграждение  чисто (нетно) до 1500 ЕВРО и ежемесечно навременно изплащане. При всеки асистент е индивидално и се определя от нивото на немски език което имате (основно, средно, добро, високо), както и тежестта на случая който поемате, но дори и с основен немски, Вашето възнаграждение няма да е по-малко от 750 ЕВРО. Предимство също така е опитът в грижата за възрастен човек – личен или професионален.
 • Социално и здравно осигуряване, върху пълния размер на договореното възнаграждение, т.е. ако например Вашата месечна заплата е 1100 ЕВРО (2152 лева), ние Ви осигуряваме тук в България върху пълният размер на тази сума, което е изключително важно, особено за хората в предпенсионна възраст.
 • Допълнителна застраховка “Трудова злополука” за чужбина, която е напълно безплатна за Вас.
 • “Здравна застраховка” – на стойност 10 000 евро, която е напълно безплатна за Вас.
 • Осигурен транспорт от България до Германия и обратно, който изцяло се поема от Нас.
 • Безплатна квартира и храна, т.е. асистентът живее и се храни в дома на лицето за което се грижи.
 • Винаги сме на разположение при възникнал проблем, докато сте в Германия и съдействаме за разрешаването му в най кратки срокове.

В какво се изразява работата на социалният асистент:

 • Полагане на грижи за възрастен, ако е необходимо помощ при хранене, поддържане на лична хигиена – къпане, смяна на памперси и др.
 • Поддържане на хигиена в жилището, приготвяне на храна, пазаруване, пране, гладене и др.
 • Придружаване до болнично заведение при необходимост.
 • Компания в свободното време, придружаване при разходка, организиране на различни занимателни дейности по желание на болния.

Кандидатстване

Как да кандидатствам?

 • Ако предложението ни представлява интерес за Вас, първо трябва да се свържете на някои от обявените телефони или скайп адреси, за да уточним езиковите Ви познания и да определим нивото на немски език, което имате.
 • Ако немският Ви език покрива минимума като изискване, провеждаме лична среща на място в нашия офис. Създаваме Ви работен профил и Автобиография, за да изберем най-подходящата позиция за Вас, като вземаме предвид и Вашите изисквания и очаквания.
 • Започваме да подаваме Вашият профил на нашите партньори от Германия и в момента в който бъдете одобрен/а от семейство, уточняваме точна дата и организираме Вашето пътуване.                                                                         

Целият ни екип благодари на всички свои служители за доверието и приятелството, което изградихме!

Ако предложението ни представлява интерес за Вас, ОЧАКВАМЕ ВИ!

За информация всеки делничен ден от 9:30 до 17:30ч.

Тел. гр. София: 
0893 390 840

Тел. гр. Казнлък: 
0431 90 551
0898 794 772 
0883 565 696

Полезно

Хигиенни грижи за болния – начин на приложение

Поддържането на личната хигиена е насочено към укрепване и запазване на здравето, към неговото хармонично физическо и психическо развитие и устойчивост към неблагоприятните влияния на околната среда. Болните в добро общо състояние извършват сами хигиенния си тоалет, под контрола на домашния помощник. Хигиенната грижа за тежко болен изисква усвояване на такива знания и умения, които 

Болнично легло – грижи и изисквания

Нарушеното здравословно състояние принуждава болния да прекарва по-голяма част от времето си на легло. Хигиенната грижа за леглото предпазва тялото от наранявания, осигурява спокойна почивка и сън, повишава самочувствието на болния и подпомага оздравителния процес. Болничното легло е необходимо да отговаря на следните условия: да бъде разположено в помещението, така че да е проходимо от

Изисквания към помещенията

Изисквания към помещенията, в които се извършва обгрижването Стаята на пациента трябва да бъде обзаведена по начин, който да създава максимално удобство за него, тъй като това е помещението, където болният прекарва голяма част от времето си. От съществено значение са комфорта на болничното легло, изкуственото и естествено осветление, микроклимата и вентилация на стаята.

Основни нужди на пациента

Основни нужди на пациента, на които болногледачът трябва да отговори и фактори, които ги повлияват Грижите за отделен пациент се полагат след предварително изготвен план на обгрижване, съобразен с индивидуалните му нужди. При нужда планът се преразглежда и модифицира, за да бъде адекватен на текущите потребности на пациента. Важно условие за полагането на адекватна грижа

Галерия

Услуги

Карта