Пикс дизайн ООД

  • Пикс дизайн ООД

    Пикс дизайн ООД

    Посланието трябва да бъде кратко, точно и ясно! Хората са привлечени от реклами, които включват различни оферти и отстъпки. Ако искате добра реклама, създайте оферта, на която клиентите няма да могат да устоят. Една добра, непринудена референция ще създаде на читателите добро впечатление за продукта, ще го направи по- надежден , което логично ще допринесе за увеличаване на продажбите...

Пикс дизайн ООД

Пикс дизайн ООД

Ние сме екип от млади и креативни специалисти, с амбиция да даваме най-доброто за Вашата реклама. При нас ще получите специално внимание и индивидуален проект, съобразен с Вашите цели и идеи, а не просто стандартен шаблон.

Обръщаме внимание и на най-дребните детайли - от самото начало на проекта до неговия край, защитавайки Вашите интереси.

Рекламно-издателска къща ПИКС ДИЗАЙН разполага със съвременна техника за офсетов и дигитален печат, позволяваща качество, задоволяващо и най-капризния вкус. Предлагаме пълно рекламно обслужване - от проектиране и изработка на фирмения знак, до разработване на цялостна рекламна стратегия и нейното реализиране и развитие в детайли.
Заповядайте при нас и се убедете в това!

Ще Ви посрещнем и обслужим бързо и качествено. Ще получите изготвени професионално проекти за рекламата на Вашата дейност. Ще се радвате на коректност, точност, качество и конкурентни цени!

Пикс дизайн ООД

Дизайн

Нашият креативен екип винаги има иновативни решения за всяка ситуация, готов е да предложи цялостна дизайнерска концепция за бизнеса Ви, за да сте безупречни, актуални и оригинални. Ние залагаме на функционалността, провокацията и красота в нашата работа.

Печатна реклама

Печатната реклама е едно от средствата за Вашето послание. Ние Ви предлагаме богата гама от решения, водени от разбирането си, че "печатната реклама трябва да е разпознаваема на сто места и да е очевидно какво рекламира дори без да показва името на марката" (Пол Арден).

Сувенирна реклама

Първото впечатление, което оставяте, доброто представяне и малките жестове към настоящи клиенти и бизнес партньори, са малките неща, които говорят много за Вас и Вашата компания. Всеки би оценил дребните фирмени подаръци, а защо не и луксозните ВИП комплекти за специалните случаи!

Екипът ни може да се погрижи Вашите сувенири да Ви представят в най-добра светлина пред колеги, партньори и клиенти. При нас можете да намерите всички видове и класове рекламни сувенири. Можем да предложим от обикновена рекламна химикалка до луксозни VIP подаръци и устройства. Всяко едно от тях можем да брандираме с Вашето лого, послание или изображение... По време на новогодишните кампании, както и в други, специални моменти реагираме бързо и предаваме нещата с необходимото качество и винаги в срок.

Карта