Автобусен транспорт - Плевен Експрес ЕООД ( Visit Website )

Автобусен транспорт Плевен Плевен Експрес Плевен Експрес
Автобусен транспорт на пътници - Плевен Експрес ЕООД

Има места, които всеки желае да посети... Реализирайте мечтите си! Доверете ни се!
Нашият екип се състои от хора с дългогодишен опит в областта на туристическите превози. Началото на дейността ни беше поставено през 1993 г. От тогава до ден-днешен, преодолявайки предизвикателствата, наложени от пазарните и икономически условия в страната, ние предлагаме услуги, изцяло съобразени със законодателството на ЕС. През годините екипът ни натрупа много полезен опит, което ни дава увереност, че ще можем да откликнем на всяко ваше желание. Гъвкавостта и умението за бързо реагиране при динамични условия ни прави предпочитан партньор за много фирми и компании!

Автобусен транспорт на пътници - Плевен Експрес ЕООД

Плевен Експрес ЕООД е транспортна фирма, която извършва автобусни превози на пътници в България и чужбина на ниски цени. Фирмата разполага с шофьори с богат опит и висока квалификация, с които гарантира комфортни и безопасни превози на пътници до всяка избрана дестинация. Фирмата работи с водещи лицензирани туроператори и туристически фирми, с които съвместно се провеждат екскурзии в страната и чужбина. С течение на времето поетапно се подменя автобусния парк и в момента фирмата разполага с над двадесет броя нови 50-местни, 30-местни и 20-местни автобуси, задоволяващи всякакви нужди. Автобусна фирма ПЛЕВЕН ЕКСПРЕС ЕООД разполага със собствена сервизна база, в която служителите заедно, с всички обслужващи звена се грижат за безаварийното и комфортно пътуване на всички, ползващи услугите на фирмата.

Автобусен транспорт на пътници - Плевен Експрес ЕООД

ПЛЕВЕН ЕКСПРЕС ЕООД предлага автобуси за екскурзии в страната и чужбина, трансфери до и от аерогари, хотели, превози за организирани срещи и мероприятия, бизнес пътувания, сватби, банкети, посещения на исторически забележителности, спортен и училищен туризъм. Фирмата работи с лицензирани туроператори и туристически фирми, с които съвместно се провеждат екскурзии до избрана от тях дестинация. Удобните и комфортни 16, 18, 20, 24, 30, 48 и 50 - местни автобуси са управлявани от опитни професионални водачи и се предлагат на ниски и достъпни цени, за редовни клиенти се правят отстъпки.


Презентация

Плевен Експрес Плевен Експрес Плевен Експрес Плевен Експрес Плевен Експрес

Плевен Експрес

Автобусен транспорт на пътници - Плевен Експрес ЕООД

„Плевен Експрес” ЕООД е транспортна фирма, създадена през 1993 г. в град Плевен. Лицензирана е по международните изисквания за превоз на пътници с лиценз № 0146.  Основна дейност на фирмата е автобусен транспорт на пътници както в България, така и в чужбина.

 

Благодарение на богатия си дългогодишен опит в сферата на пътническия транспорт „Плевен Експрес” ЕООД Ви гарантира гъвкавост и висококачествено обслужване. Луксозните и превозни средства и високо квалифицираните и шофьори  ще Ви осигурят комфортно, приятно и безопасно пътуване.
Фирмата разполага с:

 •  50 местни автобуси
 •  30 местни автобуси
 •  20 местни автобуси,

Фирма „Плевен Експрес” ЕООД е специализирана в следните дейности:

 • Случаен превоз в страната и чужбина, който включва:
 • Организирани туристически пътувания в България и чужбина
 • Индивидуални пътувания на територията на страната
 • Трансфери в България и извън нея
 • Превоз на ученици за учебни екскурзии, зелени училища и т.н.
 • Транспортни услуги, свързани с тиймбилдинги, семинари, празници и други събития
 • Специализиран превоз, включващ превоз на работници и служители до и от работното място.
 • Превоз по редовни автобусни линии от републиканската, областната и общинската транспортни схеми.

„Плевен Експрес” ЕООД има дългогодишен опит в извършването на пътническия транспорт с автобуси и микробуси, а изграденият стил на работа позволява гъвкавост и професионално обслужване като приоритет във фирмената политика.

 

Плевен Експрес

Автобусен транспорт Плевен

Плевен Експрес ЕООД разполага с луксозни превозни средства и шофьори с богат опит и висока квалификация, с които гарантира комфортни и безопасни превози на пътници до всяка точка на света, която обслужва.

 

16 местни

20 местни

30 местни

50 местни

Карта

 

Плевен Експрес

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Автобусен транспорт на пътници - Плевен Експрес

Автобусен транспорт на пътници - Плевен Експрес

0888 267 188 / 064 840 104

Плевен, ул. Гривишко шосе 1

Автобусен транспорт

Плевен Експрес