Плевен Мес ООД

  • Плевен Мес ООД

    Плевен Мес ООД

 

Плевен Мес ООД

Плевен Мес ООД гр. Плевен е дружество създадено през 2001 год. с Управител - Николай Моллов.

Новосъздадената фирма наема активите - движими и недвижими имоти от Фамилната фирма собственост на родители, като обновява и развива базата и машинното оборудване.
Нашите търговски офиси оперират във всички регионални центрове на България.

Запазвайки традициите за производството, чрез екипа си от Технолог и специалисти, доброто управление и мениджмънт, добрата пазарна среда, местоположението "Плевен мес" ООД произвежда и реализира продукция от свинско месо, като трайно е заело пазари.

През 2006 година фирмата направи реконструкция , модернизация и ново строителство на съществуващата база във връзка с изискванията на ЕС.

Колбасарският цех се състои от следните помещения: месопреработка 1, зала за обезкостяване, пълначна зала, зала за опаковка, термична зала, зала за шприцване и тумблиране, осем хладилни камери, експедиционно помещение и санитарно битови възли.
Фирмата е въвела системата за производство и реализация на храни безвредни за здравето на човека / НАССР и БДС ЕN ISО 22000/ Във фирмата се извърши реконструкция и модернизация съгласно изискванията на ЕС и Нормативните документи на Р България и сега сградния фонд напълно отговаря на всички нормативни и хигиенни изисквания.

 

Тедди-Ком ООД

гр. Стара Загора ул. "Св.Княз Борис" №41

Тедди-Ком ООД

Тедди-Ком ООД | Свинеферми Стара Загора се намира в с. Оряховица, обл. Стара Загора. Основната дейност на свинекомплекса е производството на елитни породи свине и продукти от свинско месо.Тази фирма е регистрирана на следните места: