Почистване на кладенци

  • Почистване на кладенци

    Почистване на кладенци

    Ръчно копаене,почистване,удълбочаване на стари,затлачени кладенци,септични ями,независимо от дълбочината,диаметъра и населеното място.Поставяне на бетони пръстени с различни диам.,кладенски блокчета(дъги),изграждане и облицовка с речен камък.

Почистване на кладенци

Почистване на кладенци

Копаене,почистване с потапяща помпа кладенци,септични ями в ЦЯЛАТА СТРАНА

Ръчно копаене,почистване,удълбочаване на стари,затлачени кладенци,септични ями,независимо от дълбочината,диаметъра и населеното място.Поставяне на бетони пръстени с различни диам.,кладенски блокчета(дъги),изграждане и облицовка с речен камък.Изработвам декоративен кладенец по поръчка на клиента.Разполагам с потапяща помпа,която изсмуква,изхвърля тиня,пясък до 50м.Вадене на паднали предмети в кладенеца.Ние сме от гр.ВАРНА,и работм в цялата страна.Безплатен транспорт до всяка точка на страната.Точна и конкретна информация по телефона по всяко време.

Почистване на кладенци

Боядисване с латекс, фасаген, лажнабоя ВАРНА,Д ОБРИЧ, КАВАРНА,ШАБЛА

Боядисване с латекс, фасаген, блажнабоя , бяло и цветно навходове, тавани, апартаменти, офиси, магазини, училища, детскиградини, хотелскистаи, ресторанти и др.помещения. Преди боядисване се нанася грунд, шпаколовка, крепежни услуги. Разполагам с четка, валяк, ваничка, стълба. Работим всеки ден. БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН.

Почистване на кладенци

Ремонт на покриви

Ремонтна покриви - частично и изцялостен. Изграждане на нов покрив. Поставяне на битумни керемиди, челни дъски, газопламъчна изолация, Демонтаж и монтаж на вертикални и хоризонтални улуци. Отстраняване на течове, измазване на комини, смяна на капандура, обшивка на бордове и комини с ламарина. Сортиране на керемиди и др.

Спазваме уговорените срокове за изпълнения.Даваме пълна гаранция 10 години.Работим в цялатастрана.

Почистване на кладенци

В И К

Почистване и отпушване  намръснаканализация-АВАРИЙНИ УСЛУГИ-24 часа

Отпушване на битови  и промишлени канали, сифони, тоалетни чинии, мивки, бани, офиси. Отводняване и отпушване на професионални кухненски помещения. АБОНАМЕНТНА ПОДРЪЖКА на офиси, магазини, производствени цехове.

ИЗВЪРШВАМЕ аварийни услуги.Работим в ВАРНА, ДОБРИЧ,К РАНЕВО, ШАБЛА и к.к.св.Константин и Елена, к.к.ЗЛ.Пясъци, к.к.АЛБЕНА и др. градове и населени места.Работим 24 часа.

Почистване на кладенци

Коминочистач

Коминочистач в ВАРНА, ДОБРИЧ, КАВАРНА, ШАБЛА, ШУМЕН

Коминочистач почиства комини, камини, ечки, спиратори, котелни и парни помещения. Зидане и измазване на комини, обшивка с ламарина. Поставяне на коминни тела-петлици, хашови, глобуси против вяръра и за по-добра тяга на комина.Почистването ще се осъществи както отгоре така и отдолу. Разполагам с таралеж, проволка, стълба.

Работим ЧИСТО-БЪРЗО -И УЮТНО във Вашият дом, вила, жилище. Работи през цялата година. БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН.