Иво Мадарски ЕООД

  • Иво Мадарски ЕООД

    Иво Мадарски ЕООД

 

Покриви на навеси и барбекюта

Фирма “Иво Мадарски” е на пазара от 13 години. Разполага със собствена производствена база. Работи по собствени проекти и по проекти на клиента. Екипът на фирмата е млад и амбициозен.Ние предлагаме:

  • изработка на покривни конструкции
  • ремонт на покриви
  • изработка на навеси, беседки, барбекюта и градинска мебел
  • интериорни врати
  • дворни порти от масивна дървесина

Изработка на градински беседки.

Беседката е функционална дървена или метална постройка, която играе основна роля в подредбата и дизайна на вашата градина. Много от дворовете нямат на разположение беседка в която човек да си почине от летните горещини, да се скриете от дъжда или да изпиете по едно питие с приятели в прохладните летни вечери. Ние можем да изградим желаната от Вас беседка съобразявайки се, както с особеностите и визията на терена, така и с вашите лични предпочитания.

Беседката не е просто четири греди и покрив. Тя трябва да е направена здраво, професионално и да е добре обработена с подходящите импрегнанти и лакове, за да може да издържи изпитанията на времето и да остане здрава за много години напред. Можем да оборудваме удобните пейки на беседката ви с възглавнички, да добавим тапицирани лежанки, текстилни завеси и като цяло да се погрижим беседката Ви да изглежда така, както Вие си я представяте.

Идеите ни са многобройни и подкрепени от професионализъм и прецизно изпълнение правят беседките ни неповторими. Ние няма да ви предложим беседка, като на съседа, ще се постараем вашата да бъде по-красива и здрава и уникална.

Ако вашето хоби е направи си сам, предлагаме и вариант сами да сглобите предварително направената от нас беседка по наши инструкции. Това би Ви спестило част от цената на крайния продукт, като същевременно ще изпитате и удоволствието от майстореното.

Беседките, както и навесите предоставят чудесната възможност за допълнителна декорация с дървени орнаменти след тяхното изграждане. Така вие можете да проектирате завършващите орнаменти или да изберете такива приложени от нас.

Покажете ни вашите идеи и ние ще ги развием и приспособим към вашите условия така, че една кокетна беседка или навес, да променят изцяло облика на двора и градината Ви.

 

Живков Строй

Живков Строй І Ремонтни дейности на покриви и дървени конструкции. Специализирана ремонтна дейност на покриви. Изграждане на покриви с борделин. Изграждане на покриви с дървени конструкции

ТОНИ ИНВЕСТ 87 ООД

Гр. Самоков ул.Сем.Калинкови N:1

ТОНИ ИНВЕСТ 87 ООД

Предлагаме висококачествен ремонт на покрив,хидроизолация и покривни конструкции на най-добри цени. Имаме опит с повече от 300 обекта в цялата страна. Работим бързо, коректно и на най-добри цени.