Полиграф БГ ( Visit Website )

Полиграф БГ

ПолиграфБГ е една от малкото български фирми извършваща професионално полиграфски изследвания с детектор на лъжата...

Презентация

Полиграф БГ

Ако се съмнявате в половинката си или имате проблеми със служителите си относно лоялност, кражби или изнасяне на информация, не пропилявайте  времето си-то е ценно, обърнете се към нас и се доверете най надежният  научен метод за търсене  и намиране на лъжата-истината-ДЕТЕКТОР НА ЛЪЖАТА.


Полиграф БГ е една от малкото  български фирми  извършваща професионално  полиграфски изследвания с детектор на лъжата.


Разполагаме с   най-съвременната техника в световен мащаб изключваща каквато и да е било грешка при изследването, произведена от компания  Stoelting Co, лидер в производството на полиграфска техника, при които точността на резултатите е 98%.


Сертифицираните ни Криминалните  психофизиолози са обучени от най-добрите специалисти в света-Backster School of Lie Detection  http://www.backster.net/, членуваме и в най-престижната асоциация на  полиграфистите - АПА / American Polygraph Association /
www.polygraph.org


Гарантираме високото качество на услугите ни и абсолютна конфиденциалност на клиентите ни.
Гамата от услуги които предлагаме може да видите като натиснете бутон“ услуги“.

 

Времето и доверието са безценни .

 

Метод

Чрез полиграфския метод се възпроизвеждат, записват, анализират и оценяват някои психофизиологични дейности на човека, а в това число влизат: дишане, сърдечносъдова дейност, потоотделяне, мускулна дейност.

 

Измерването с полиграф се състои от три фази: първа фаза - предшестваща теста; втора фаза - получаване на данни; трета фаза - анализ на данните:

 

Първа фаза:

Човекът извършващ изследването, така наречен полиграфист, попълва необходимите формуляри. След което обсъжда процедурата с лицето, на което му предстои да бъде изследвано и обяснява, как точно ще премине процедурата и какво представлява инструмента. Изследваният подписва декларация за доброволност, относно процедурата с полиграфа. Въпросите, които ще му бъдат заданени ще са подготвени и ще му бъдат прочетени предварително, за да няма изненадващи въпроси по време на процедурата. Обикновено отнема 45-90 минути.

 

 

Втора фаза:

Договорените въпроси ще бъдат зададени по време на тази фаза, докато изследваният е приложен към полиграф-сензорите. При тази фаза участват само полиграфиста и изследваният.

 

 

 

 

 

 

Трета фаза:

По време на третата фаза - фазата на анализ на получените данни - полиграфиста внимателно преглежда и оценява всяка една диаграма. За да си състави мнение за правдивостта на дадените отговори, се подготвя доклад и заедно с диаграмите се предоставя по искане на подписващия.

 

 

 

 

Съвети за лица, възнамеряващи да се подложат на полиграфско изследване

От Вас се изисква валиден документ за самоличност със снимка, като например паспорт или шофьорска книжка и декларация, че доброволно сте се съгласили да се подложите на изледването.

 

Услуги

Полиграф БГ разкрива следните действя :

  • Изневяра
  • Кражби
  • Насилие
  • Престъпление и др.

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:






















Полиграф БГ - София

Полиграф БГ - София

0899 144 647

София, ул. Бачо Киро 2

Полиграф БГ