Полиране на фарове София

  • Полиране на фарове София

    Полиране на фарове

 

Полиране на фарове

Процедурата полиране е почистване или изглаждане на автостъкла или фарове. Тя се извършва с абразивни материали и специални диамантени дискове. Постига се прозрачният ефект на фара, а полираното стъкло става идеално гладко. Тук е важно да се отбележи, че след полиране на фаровете и стъклата нямат т.нар. ефект "лупа".

Представете си, че шофирате вечер по извънградски неосветен път и единствената светлина е от фаровете на вашия автомобил, които са нови и нямате проблем с видимостта. В случай, обаче че светлината ви се струва значително по-слаба от предните години, причината не е в крушките на фаровете, а най-вероятно в захабените(замърсени,надраскани) фарове.

С времето светлината става все по-слаба поради слабата пропускливост на предния панел. Замърсяването се забелязва с просто око като оставите включени предните фарове, слезете от колата и отидете да погледнете от вън на вътре във фаровете. Ако не се вижда кристално чисто вътрешността им, имате нужда от полиране на фаровете или полиране на стъклото.

Днес, повече от автомобилите и много от камионите се произвеждат с предни фарове, които са комплект от халогенни крушки, включени зад голям пластмасов рефлектор. Външната повърхност на този модул е монолитна поликарбонова пластмаса. Тя е много по-лека от стъкло и по-устойчива на малки камъчета и драскотини. След няколко години излагане на различни атмосферни условия и топлината, която се излъчва от крушките, пластмасата се захабява, остарява.

При нехайство към прозрачния преден панел, може да се създаде мрежа от малки драскотини, които водят от своя страна до затруднено преминаване на светлина. Цената за полиране на фаровете и на стъкла е значително по-ниска от закупуването на нови такива. Чрез полиране на стъкла и фарове може да се постигне гладкост и прозрачност като при чисто нови фарове или стъкла.Тази фирма е регистрирана на следните места: