Послание в дърво

  • Послание в дърво

    Послание в дърво

    Послание в дърво е един проект, начинание за мен, което има за цел да популяризира и да даде едно лице (на този иначе позабравен занаят) което да намери място в забързаното ни ежедневие...

 

Дърворезба Варна

Послание в дърво е един проект, начинание за мен, което има за цел да популяризира и да даде едно лице (на този иначе позабравен занаят) което да намери място в забързаното ни ежедневие.

Идеята ми хрумна когато една приятелка ме помоли да изработя послание върху дърво. Когато приключих реших да публикувам творението си и за няколко минути получих още две поръчки. Въпреки че получавам възнаграждение за това което правя, основен мотив е реакцията на хората, когато видят своите послания.

Да вложиш цялото си сърце и душа в едно парче дърво - ето това е Послание в дърво.

Името ми е Костадин Ганков и съдбата ми отреди да се влюбя в един стар колкото света занаят - дърворезба. Завършил съм Професионална Гимназия по Горско Стопанство и Дървообработване в гр. Варна със специалност Производство на стилни мебели и дърворезба. Зад гърба си имам 5 години опит в производството на мебели от масив (естествена дървесина).