Сватбен салон Брилянти

 • Сватбен салон Брилянти

  Брилянти

  Сватбена агенция Брилянти е мястото,на което всяка дама може да намери рокля и да се чувства като кралица.

 • Сватбен салон Брилянти

  Сватбена агенция

  Елегантни дизайнерски абитуриентски, аранжировки за всеки ваш повод. Сватбена агенция ние ще задоволим всички ваши желания и ще направим така, че вашите гости да се чувстват комфортно.

Сватбен салон Брилянти

Брилянти

Брилянти предлага елегантни дизайнерски абитуриенски и булчински рокли .

 • Шиене по поръчка
 • Аксесоари към роклите

Ние Ви очакваме!

Сватбени агенции Плевен

Брилянтин изработва булченски рокли за сватбата Ви, декорация за сватби, булченски букети от естествени цветя, торти и аксесоари за вашето тържество, ритуални чаши, брачни халки, шаферски, сватбен грим и прическа, организация на църковен брак, осигуряване на сватбен водещ, фолклорни формации, ергенско парти, моминско парти, фотографски услуги, частни партита, фирмени партита, детски партита.

Ние сме сватбена и парти агенция, която се стреми да направи вашия празник едно паметно преживяване. Перфектна организация на вашия сватбен ден.

Подреждането на маси и инвентар върху тях, за да постигнем един отличен резултат за визията му. Агенцията разполага с висококлалифициран персонал. Вярваме , че всяко тържество трябва да бъде незабравимо и да остави много приятни спомени у вас.

Ще подготвим за вашият сватбен ден или частни партита или моминско парти: сватбен фотограф, брачни халки, грим и прическа и много други изненади.

Екип от наши специалисти ще се грижи за настроението по време на цялата сватбата или тържеството, осветление и дизайн. Можете изцяло да се доверите на нас за подготовката, информацията и провеждането на вашата сватба, декорацията и подбора на ресторант, и за атмосферата на събитието, обляно в лукс и комфорт.

Ние можем да ви помогнем да спестите усилия и време със поемане на грижата и ангажимента по провеждане на празника ви.

Предлагаме на нашите клиенти предложения и изпълнение за всяко тяхно желание без комрпомис в качеството и отговорността на услугата, както и постоянна информация по времете на организацията. На нашият сайт ще може да намерите най - новите ни колекции от облекла за щастливи младоженци.

Сватбена агенция предлагаме изработени уникални и със стил фирмени аксесоари и подаръци / кошнички, картички /, работим с фирми от София, Ловеч, Пазарджик, Благоевград, Разград и други. Кетъринг меню за тържества. Професионални фото и видео услуги. Сватбена парти агенция

Всички наши услуги:

 • Подаръци, аксесоари за сватба
 • Декорация и много орнаменти
 • Булчински букети
 • Сватбени тържества

Всяка сватба е уникална сама по себе си. В нея са вложени вашите мечти, вашите надежди и вашата представа за бъдещето. Ние подготвяме масови мероприятия на територията на цялата страна. Нашият екип от професионалисти е с богат опит в организирането, провеждането на тържества, екипът ще се погрижи за вашето добро настроение.

Карта