Профекс ММ ООД

  • Профекс ММ ООД

    Профекс ММ ООД

    Фирма Профекс – ММ ООД е основана през 2005 година. Основен предмет на дейност и специлизация на фирмата са изработка и монтаж на американски безшевни улуци и водосточни системи, както ремонт и изграждане на покриви, покривни конструкции, и хидроизолации...

Профекс ММ ООД

Профекс ММ ООД

Фирма Профекс – ММ ООД е основана през 2005 година. Основен предмет на дейност и специлизация на фирмата са изработка и монтаж на американски безшевни улуци и водосточни системи, както ремонт и изграждане на покриви, покривни конструкции, и хидроизолации. Ние имаме дългогодишен опит в тази област, високо оценен от нашите клиенти и партньори. При нас работят висококвалифицирани спецалисти, което гарантира качеството на извършената услуга.

Основни насоки: проектиране и изпълнение на система покривни и хидроизолационни работи, американски безшевни улуци с неограничена дължина, индивидуални решения за всеки клиент, съобразно конкретните му нужди и проблеми свързани с покрива.

Фирма Профекс – ММ има удоволствието да предложи на българския пазар нова система американски безшевни улуци с неограничена дължина. Улуците се произвеждат по американски лиценз, с американска техника и уникална техника за окачване. Това са улуци, които се произвеждат на самия обект от рулонна ламарина със специално калибрована машина. Дължината на отделните секции е равна на дължината на стрeхата. Единствените фактори, ограничаващи дължината са затруднения достъп и наличието на ъгли.

Карта