Профайл Студио ООД

  • Профайл Студио ООД

    Профайл Студио ООД

    e специализирано в областта на сватбената и семейна фотография. Всеки семеен празник е ключов момент от родовата история на една фамилия

Профайл Студио ООД

Профайл Студио ООД

Студиото e специализирано в областта на сватбената и семейна фотография. Всеки семеен празник е ключов момент от родовата история на една фамилия, а уловените емоции връщат цвета в спомните ви всеки път, когато разглеждате снимките. Затова ние работим за запазване на семейната история на нашите клиенти, представена и отразена от художествения поглед на професионални фотографи.

„Профайл студио“ успя да разчупи традиционното отношение към жанра сватбена фотография и да предложи на българския пазар качествена услуга с висока художествена стойност. За успешното реализиране на проекта “сватбена фотосесия” особена заслуга имат младоженците, тъй като от тях се изисква по-висока активност. Сватбената фотосесия се реализира в ден, различен от сватбения, като предварително се обсъжда концепцията за снимките. Не е задължително ние да сме били фотографи на вашия реален сватбен ден, за да имате красива сватбена фотосесия. Достатъчно е да поискате да облечете отново сватбените си дрехи, да си направите грим, прическа и сватбен букет и да имате желание за снимки. Много е важно в този ден да не бързате за никъде! Разбираемо е, че в деня на сватбата булката иска да запази роклята си в прекрасен външен вид. Затова и притесненията относно разходките за снимки с нея са големи. Това малко или много се отразява на потока на емоции, които фотографът трябва да улови.   Затова, когато сватбата вече е минала, а роклята е свършила своята работа и не й остава нищо друго, освен да заеме своето почетно място в гардероба, идва времето за сватбената фотосесия. В този момент едно петно по роклята вече няма да е от такова значение, а вие ще се чувствате свободна да покажете емоциите си и любовта към младоженеца. Да прекосявате заедно полета с високи треви, да се потопите в езеро или да посетите някоя индустриална зона, в която да видиш булка е невъзможно. Ефектът е поразителен именно от този контраст. След този снимачен ден вие ще имате прекрасни снимки, много неща, които да разказвате, а роклята ще е напоена с още спомени и приятни емоции, за които ще се сещате всеки път, когато я намерите в гардероба.

Благодарим за доверието на нашите над 800 клиенти от България, Австрия и Италия. Ще се радваме да сме част от вашите празници. Защото спомените са важни!

Карта