Заравет 2009 ЕООД ( Visit Website )

Заравет 2009 ЕООД

От момента, в който за първи път решихме да създадем Ветеринарна клиника ПРОВЕТ, до сега, стремежът ни остава един и същ – да осигурим на Вашия любимец най-добрата възможна терапевтична и хирургична помощ...

Презентация

Заравет 2009 ЕООД

От момента, в който за първи път решихме да създадем Ветеринарна клиника ПРОВЕТ, до сега, стремежът ни остава един и същ – да осигурим на Вашия любимец най-добрата възможна терапевтична и хирургична помощ.

 

Ние дълбоко ценим доверието, което ни оказвате, обръщайки се към нас и осъзнаваме, колко много означава любимото животно за Вас и Вашето семейство. Знаем, че желанието на собственика е неговият любимец, като член на семейството, да получи грижа за здравето не по-различна от тази за самия него. Това отговаря и на нашите разбирания за ветеринарна медицина.

 

В съответствие с ангажимента ни към Вас и Вашия любимец, ние се стремим да Ви осигурим водещите постижения в медицината, съчетани с максимално предани грижи. Опитът от работата ни до сега е показал, че повечето наши клиенти не се интересуват от това - колко много знаем, а от това - колко сме загрижени.

 

За някои от тях дори загрижеността на лекаря за пациента е по-важна от професионалните му способности. Ние вярваме, че трябва винаги да съчетаваме в едно доброто отношение към болните с компетентността. Стремежът ни е да осигурим качество на грижите, такова, каквото бихме желали да получим ние, ако сме пациенти, а не лекари.

Клиниката

За всички нас в клиниката най-важна е екипната работа. Важен момент от ежедневието е обсъждането на по-трудните или интересни случаи. Това спомага за развитието и израстването, както на цялия екип, така и на индивидуалния лекар.

 

Клиниката непрекъснато обогатява своята библиотека от съвременни учебници, абонирани сме за водещите световни журнали и всяка година посещаваме множество ветеринарни конференции у нас и в чужбина. При необходимост се консултираме с водещи специалисти в чужбина.

 

Клиниката се намира в гр. Пловдив,
ЖК "Тракия", ул. "Цар Борис І" 9
(до у-ще "Черноризец Храбър").

тел.: 032 / 682 - 791
мобилен: 0898 59 23 89  

Работно време:


Пон - Съб: 8.00 - 22.00 часа
 
Неделя: 8.00 - 20.00 часа  
 

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Заравет 2009 ЕООД - Пловдив

Заравет 2009 ЕООД - Пловдив

032 68 27 91 / 0888 664 554

Пловдив, ул.Княз Борис І 9

Заравет 2009 ЕООД