Пътна помощ Русе

 • Пътна помощ Русе

  Репатриране на автомобили

  Денонощна пътна помощ в страната и чужбина. Коректно отношение, бързина и сигурност

Пътна помощ Русе

Пътна помощ Русе цени

Ние сме фирма за репатриране и превоз на лекотоварни и тежкотоварни превозни средства.

Работим денонощно .

Нашата най-важна цел - работата да е перфектно свършена и клиента да е доволен .

Коректно отношение, бързина и сигурност.

Издаване на данъчна фактура.

 • пътна помощ 24 часа, 7 дни в седмицата;
 • репатриране на автомобили, джипове, бусове;
 • извозване на катастрофирали и аварирали превозни средства;
 • изваждане на автомобили от дерета и канавки;
 • смяна на автомобилни гуми;
 • подаване на ток;
 • доставка и зареждане на гориво;
 • ремонт на място;
 • денонощни автосервизни услуги.

Пожелаваме Ви безаварийно шофиране!

Смяна на автомобилни гуми

Смяната на гуми става на място или ако се налага се сваля гумата и се занася до вулканизатор, който да я отремонтира, след което гумата бива върната и монтирана на автомобила.

Проверка на място

Пътна помощ Русе ви предлага също услугата и сервиз на място. Ако повредата Ви може да бъде отстранена на място ние можем да ви съдействаме и да отстраним повредата на автомобила ви.

Доставка и зареждане на гориво

Доставяме гориво до мястото на закъсалият автомобил. За тази услуга е необходимо да ни потърсите пътна помощ цени на нашите телефонни номера, да посочите вида гориво и мястото където е закъсалият автомобил.

Подаване на ток

Услугата подаване на ток става след най-важно първо да оточнявате на вида автомобил, мястото където е закъсал. Може да разчитате на нашият професионализъм и бърза реакция.

С какво може да Ви помогне?

Вероятно това е въпрос който си задава всеки изпаднал в ситуация на авария или ПТП. Ние може да Ви помогнем при всеки един случай. От прозвъняването до доставянето на автомобила до сервиз или адрес ние сме винаги до вас и може да разчитате на нашето съдействие.

Ние съветване:

Бъдете толерантни на пътя и спазвайте Закона за движение по пътищата!

Предлагаме специализиран превоз и репатриране на леки и тежкотоварни автомобили и техника от цяла Европа с професионални и модерни камиони за Пътна Помощ за камиони.

Повечето компании които предоставят застрахователната полица Автокаско, изплащат напълно всички нанесени щети по автомобила. Тези застрахователни компании, имат за цел да привлекат повечето клиенти на тяхна страна и като предложението което им правят да отговаря на всички изисквания като европейската полица.

Защо да изберете нас?

 • Защото сме професионалисти
 • Защото ние можем да ви съдействаме при всяка ситуация
 • Защото имаме богат опит пътна помощ СБА

Денонощна пътна помощ и автосервиз при необходимост предлага услугите си също и на територията на цялата страна не само за региона на Русе.

Пътна помощ Русе разполага с всичката необходима техника за превоз на аварирали или ударени автомобили. Пътна помощ цена е оборудван с лебедка до 6 тона.

 

Галерия

Ако се намирате далече от вашият град, застрахователната компания ще Ви осигури безплатен хотел. Всички ваши разходи за храна, ще се поемат от застрахователната компания. Това важи включително и за хората които пътуват с Вас. Ако се окаже че ремонтът на Вашият автомобил се забави, застрахователната компания ще ви осигури и служебен автомобил. Информация за фирмите които предлагат превоз и репатриране на автомобили.Тази фирма е регистрирана на следните места: