СтилСи 1988 ЕООД

  • СтилСи 1988 ЕООД

    СтилСи 1988 ЕООД

    Ви предлага само естествени коси, без примеси, без силиконови покрития, без изкуствени коси!

  • СтилСи 1988 ЕООД

    СтилСи 1988 ЕООД

    Ви предлага само естествени коси, без примеси, без силиконови покрития, без изкуствени коси!

 

СтилСи 1988 ЕООД

Фирма  “STILL SI1988”, Ви предлага само естествени коси, без примеси, без силиконови покрития, без изкуствени коси! Също така предлагаме  висококачествени продукти за подхранване на екстеншъните както и преси за коса с пара, кератинови и арганови пълнители, фризьорски тренировачни глави от естествена коса и много други продукти!

 Противно на маркетинга в днешно време, няма да Ви предложим поредните комерсиални снимки, ние ще Ви предоставим реални, някои са направени от нас, а други са предоставени от нашите клиенти. Защото искаме сами да видите качеството на нашите коси и да Ви помогне в изборът на метод на удължаване, цвят, дължина и грамаж!

 Предлагаме висококачествени коси тип Remy  и най-доброто качество с колекцията Royal Hair.

 Remy  е стандарт – не е марка!

Remy  означава, че за направата на удълженията е използвана само естетсвена човешка коса, като структурата на косъма е запазена или по-точно – косъма е със запазен кутикул. Освен това при обработка на метода на удължаване всички косми са подредени   в една посока – от върха към края. Remy  технологията гарантира по- дълъг живот на екстеншъна  и предпазва косата от заплитане. Внимавайте при изборът си, защото много хора спекулират с това и дори не знаят какво означава думата Remy  !

Royal Hair е коса,събрана от цял свят в зависимост от желаният цвят. Взима се само от един човек, с възможно най-малко рязане. Третира се с нова висококачествена технология , минава през минимална обработка и запазва естественият   си вид и качество на почти 100%, Това е най-високият ни клас!

 За нас не е важно да закупите поредната стока, за нас е важно да направите правилният избор за удължаване на косата си, за това разполагаме с професионалисти които ще Ви посъветват кое е най- подходящо за вас. Ние не сме просто поредният онлайн магазин който Ви предлага коса закупена от български дистрибутори и доставчици на един и същ тип коса, ние сме вносители, а всички удължения са изпробвани и тествани лично от нас, преди да ги предложим на нашите клиенти.

 Независимо какво ще изберете:Коса на стикери, коса на капси Кератинови кичури, Треси на клипси, Цялостни треси, Nano ring, Flip (коса на конец) - няма значение.

 Доверете ни се, ние сме жени! И кой по добре от нас разбира нуждите Ви, знаем че косата ни е нашето безценно бижу и подчертава женствеността ни!

 Важното е да не забравяте: Вие сте жена! С конкретен повод или без причина - чувствайте се винаги красива!

 Обадете ни се, консултирайте се, това не Ви обвързва по никакъв начин, пишете ни на Вайбър  или на съобщение на нашата страница в Facebook. Ние сме на ваше разположение всеки ден  от 10:00ч. до 24:00ч. Тел.: 0883344852

 Благодарим Ви за вниманието към нас!

 

Естествена коса София